Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Inamicul" Jose Mourinho: Abramovici înţelege acum fotbalul şi ştie că Inter a fost mai bună decât Chelsea

"Inamicul" Jose Mourinho: Abramovici înţelege acum fotbalul şi ştie că Inter a fost mai bună decât Chelsea

"Inamicul" Jose Mourinho: Abramovici înţelege acum fotbalul şi ştie că Inter a fost mai bună decât Chelsea
17 Mar 2010   •   15:12



Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, şi-a menţinut relaţiile bune cu fanii săi de pe Stamford Bridge şi s-a autocatalogat drept "inamic" după victoria cu 1-0 obţinută în faţa lui Chelsea, care a eliminat gazdele din Liga Campionilor.

"Specialul" a antrenat clubul londonez într-o perioadă fructuoasă în care a cucerit mai multe trofee şi a devenit o legendă printre suporterii loiali ai "albaştrilor". "Oamenii mei vor rămâne mereu oamenii mei, dar astăzi am fost inamicul. Iar inamicul a câştigat. Asta e viaţa. Este o victorie foarte importantă pentru mine ca antrenor, dar nu este victoria vieţii mele. Aceea va veni în viitor", a declarat Mourinho.


Tehnicianul portughez consideră de asemenea că fostul lui angajator, Roman Abramovici, se va asigura că formaţia din Londra va evolua în Liga Campionilor în viitorul apropiat. "Roman este o persoană foarte inteligentă şi, din acest motiv, nu mai este astăzi persoana care era în urmă cu un an, doi ani, trei ani, cinci ani. Nu mai e aceeaşi persoană ca atunci când a venit în fotbal. Probabil a crezut că îi va fi uşor atunci când a intrat în fotbal. Nu este uşor. Este dificil. Echipa care câştigă are doar câteva mici detalii ce o ajută să facă diferenţa".

"Acum ştie că nu e uşor. Ştie cum să privească un meci, înţelege jocul, analizează jocul şi ştie că formaţia sa a pierdut în faţa unei echipe ce merita să câştige. Pentru că este o persoană fair-play. Sunt sigur că acceptă situaţia cu clasă, pentru că ştie că Inter a fost echipa mai bună", a declarat Mourinho.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close