Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Incidente înainte de finala Ligii: Un suporter britanic a fost înjunghiat la Roma

Incidente înainte de finala Ligii: Un suporter britanic a fost înjunghiat la Roma

Incidente înainte de finala Ligii: Un suporter britanic a fost înjunghiat la Roma
27 Mai 2009   •   13:35

Un cetăţean britanic, presupus fan al echipei Manchester United, a fost spitalizat şi primeşte îngrijiri medicale pentru o rană provocată de cuţit în copasă, au confirmat autorităţile de la Roma. Conform Goal.com, suporterul a fost atacat în apropiere de hotelul său de patru suspecţi, iar acum este în afara oricărui pericol.

Ştirea vine să umbrească finala Ligii Campionilor, programată miercuri pe Stadio Olimpico. În ultimele trei dăţi în care fanii englezi au vizitat Roma au existat cazuri de violenţă soldate cu înjunghieri. Poliţia investighează acest ultim atac.

Altfel, într-un incident separat de acesta, doi fani britanici au fost arestaţi şi acuzaţi pentru că au tulburat liniştea publică, s-au opus arestării şi au atacat ofiţerii de poliţie. Conform Il Corriere Dello Sport, doi suporteri beţi ai lui Manchester United, de 19 şi 45 de ani, au creat probleme într-un bar din Piazza Campo de Fiori. Proprietarul a chemat autorităţile după ce cei doi au început să îi deranjeze pe ceilalţi clienţi, însă aceştia s-au luat la bătaie cu ofiţerii de poliţie şi le-au provocat acestora răni minore.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close