Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Înnebuniţi că echipa Universidad a luat titlul, 7.000 de chilieni au sărbătorit cu violenţe ieşite din comun

Înnebuniţi că echipa Universidad a luat titlul, 7.000 de chilieni au sărbătorit cu violenţe ieşite din comun

Înnebuniţi că echipa Universidad a luat titlul, 7.000 de chilieni au sărbătorit cu violenţe ieşite din comun
Sursa foto: universidad de chile
09 Iul 2009   •   12:58

Mii de fani ai echipei Universidad de Chile au ieşit în stradă după ce echipa lor favorită a câştigat campionatul naţional de fotbal. Bucuria suporterilor din Santiago a degenerat în violenţe şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei. Aproape 250 de oameni au fost arestaţi.
Forţele de ordine au intervenit în forţă cu tunuri de apă pentru a-i dispersa pe cei aproape 7 mii de fani adunaţi într-o piaţă din centrul oraşului Santiago de Chile, capitala ţării. Primarul din Santiago a condamndat comportamentul huliganic al fanilor.
"Nu vrem o ţară care trebuie să aibă un poliţist pentru fiecare persoană. Nu vrem o astfel de societate. Trebuie să promovăm respectul reciproc şi să respectăm bunele maniere.", a declarat Igor Garafulic, primarul oraşului.
Universidad a cucerit titlul după victoria de marţi cu Union Espanola, 1-0, acesta fiind primul titlul cucerit după o perioadă de cinci ani de pauză. Golul echipei din capitală a fost marcat în minutul 63 de Olivera.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Chile huligani violente arestari
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close