Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter a câştigat războiul împotriva terorii şi va juca finala Ligii Campionilor cu Bayern Muchen (VIDEO)

Inter a câştigat războiul împotriva terorii şi va juca finala Ligii Campionilor cu Bayern Muchen (VIDEO)

Inter a câştigat războiul împotriva terorii şi va juca finala Ligii Campionilor cu Bayern Muchen (VIDEO)
28 Apr 2010   •   23:51

Barcelona a avut parte de un arbitraj pe gustul fanilor în returul cu Inter Milano din semifinalele Ligii Campionilor, însă Jose Mourinho a câştigat încă o dată duelul tactic cu Pep Guardiola. După zile întregi în care au fost terorizaţi cu mesaje anti-Inter, italienii au motive de sărbătoare. FC Barcelona s-a impus cu 1-0 şi a câştigat lupta de pe Nou Camp, însă Mourinho l-a făcut invidios pe George Bush jr. şi şi-a ghidat echipa spre o victorie în războiul împotriva terorii.

După ce a jucat timp de o oră în superioritate numerică, Barcelona nu a reuşit să recupereze handicapul din partida tur, scor 1-3, astfel că Inter Milano s-a calificat în finala Ligii Campionilor, unde va juca împotriva lui Bayern Munchen.

Thiago Motta a făcut un fault inutil la Daniel Alves în minutul 10, la 30 de metri de poartă, şi a văzut cartonaşul galben. Douăzeci de minute mai târziu, după ce Eto'o a irosit o ocazie în careul fostei sale echipei, Motta s-a văzut şi eliminat. Meciul părea să explodeze, după ce Motta i-a băgat mâna în gât lui Sergio Busquets şi acesta a dramatizat faultul suficient cât arbitrul să scoată cartonaşul roşu, în aplauzele ironice ale lui Mourinho.

Trei minute mai târziu, Lionel Messi calcă deja pedala de acceleraţie, trece de doi fundaşi şi trimite plasat de la 20 de metri, doar pentru ca Julio Cesar să intervină miraculos şi să slaveze. Câteva momente mai târziu, Julio Cesar vede şi el cartonaşul galben pentru că Inter începuse deja să tragă de timp pentru a apăra avantajul de două goluri.

Şi italienii au reuşit acest lucru până în minutul 84, când Gerard Pique, avansat pe post de atacant, a primit o pasă mai degrabă în poziţie de ofsaid şi i-a ridiculizat pe Cordoba şi Cesar înscriind în poarta goală. Stadionul a erupt, jucătorii lui Inter au început să se precipite, dar să se apere exact în continuare. Barca a mai marcat un gol, anulat însă pentru un henţ într-o fază premergătoare, iar meciul s-a încheiat 1-0 şi cu Jose Mourinho alergând spre centrul terenului cu pumnul ridicat indicând o victorie măreaţă pentru Inter Milano.

Românul Cristi Chivu a fost integralist la Inter şi a primit un cartonaş galben înainte de pauză, când l-a faultat pe Lionel Messi.

Vezi golul partidei aici.

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close