Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter - Barca, primul meci din semifinalele Ligii Campionilor. Află programul complet

Inter - Barca, primul meci din semifinalele Ligii Campionilor. Află programul complet

Inter - Barca, primul meci din semifinalele Ligii Campionilor. Află programul complet
08 Apr 2010   •   15:15


San Siro va fi gazda primului meci din semifinalele Ligii Campionilor, când Internazionale Milano va primi vizita campioanei en-titre, FC Barcelona, pe 20 aprilie.

Ambele echipe s-au calificat în penultima fază a competiţiei marţi, când Inter a câştigat cu 1-0 la ŢSKA Moscova (2-0 la general) şi a mers mai departe de sferturi pentru prima oară din sezonul 2002/2003. Barcelona a învins Arsenal cu 4-1 în aceeaşi seară - Lionel Messi punctând de patru ori - şi a avut scorul general de 6-3. Semifinala îşi va afla câştigătoarea pe Camp Nou, pe 28 aprilie, când este programat returul.

Între acele două date, Bayern Munchen şi Olympique Lyon se vor duela pe 21 şi 27 aprilie, germanii având avantajul terenului propriu în prima manşă. Bayern a revenit de la 0-3 cu Manchester United şi a marcat de două ori pentru a obţine o calificare în baza golurilor înscrise în deplasare, cu scorul general de 4-4. Lyon este semifinalistă pentru prima oară, în ciuda faptului că a pierdut manşa retur cu Bordeaux, scor 0-1. Gruparea franceză s-a calificat cu scorul general de 3-2.

Este pentru prima oară din sezonul 2003/2004 când patru ţări diferite sunt reprezentate în această fază a competiţiei şi prima oară din 2002/2003 când niciun club din Anglia nu joacă în semifinale. Lyon este prima echipă care ajunge în această fază a competiţiei, după ce AS Monaco a jucat finala în 2003/2004, iar abia cu două sezoane în urmă faţă de această dată putem găsi ultima echipă germană care s-a aflat în careul de aşi: Bayer Leverkusen. Bayern Munchen se află la prima semifinală de la câştigarea trofeului în 2001.

Finala se va disputa pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, pentru prima oară într-o zi de sâmbătă, pe 22 mai.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close