Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter câştigă cu 2-1 meciul cu Genoa şi se califică în sferturile Cupei Italiei

Inter câştigă cu 2-1 meciul cu Genoa şi se califică în sferturile Cupei Italiei

Inter câştigă cu 2-1 meciul cu Genoa şi se califică în sferturile Cupei Italiei
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    20 Ian 2012   •   11:36

Inter Milano, la care Cristi Chivu nu a evoluat, din cauza unor probleme musculare, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins cu 2-1 pe teren propriu pe Genoa.

A fost ultimul meci din optimile de finală ale competiţiei pe care echipa lui Claudio Ranieri a câştigat-o în ultimele două ediţii, în faza următoare nerazzurrii întâlnind pe Napoli, în deplasare.

Tehnicianul Interului a folosit o formulă de echipă cu multe rezerve şi jucători tineri, însă gazdele au controlat jocul încă din debut, iar brazilianul Maicon a deschis scorul în minutul 9, cu un şut senzaţional de la aproape 30 de metri, care s-a oprit în vinclul porţii lui Cristiano Lupatelli.

Soarta calificării a fost pecetluită în minutul 50, Andrea Poli finalizând din interiorul careului o acţiune frumoasă, la care au mai participat Maicon şi nigerianul Joel Obi.

În minutele de prelungire, oaspeţii au marcat golul de onoare, prin slovenul Valter Birsa, acesta marcând din apropiere, după ce Lucas Pratto şutase iniţial în bară.

Sunt mulţumit. În acest meci am folosit jucători care au evoluat mai puţin în ultima vreme, alături de câţiva titulari obişnuiţi, şi cred că am reuşit o partidă bună. Trebuie să continuăm să jucăm la fel ca şi până acum”, a declarat Ranieri, care a ajuns la a şaptea victorie consecutivă cu Inter.


×
Subiecte în articol: Inter Milano Cupa Italiei Claudio Ranieri
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close