Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter defilează în Italia, distanţându-se la opt puncte de AC Milan după 3-0 cu Lecce (VIDEO)

Inter defilează în Italia, distanţându-se la opt puncte de AC Milan după 3-0 cu Lecce (VIDEO)

Inter defilează în Italia, distanţându-se la opt puncte de AC Milan după 3-0 cu Lecce (VIDEO)
Sursa foto: Zlatan Ibrahimovic
08 Feb 2009   •   14:48

Formaţia românului Cristi Chivu, Internazionale Milano, a reuşit o nouă victorie în Serie A, sâmbătă seară, împotriva candidatei la retrogradare Lecce. Partida disputată pe stadionul Via del Mare din Lecce a fost câştigată într-o manieră categorică de campioana en-titre, căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, având două motive de bucurie după ce a revenit după o accidentare pentru "nerazzuri". Românul a fost introdus pe teren în minutul 73, la scorul de 2-0 pentru milanezi.
Inter s-a impus uşor, datorită reuşitelor lui Zlatan Ibrahimovic (minutul 12), Luis Figo (72') şi Dejan Stankovic (82'). Luis Figo a fost schimbat imediat după ce a marcat golul care a adus liniştea pentru tehnicianul Jose Mourinho, în minutul 73, cel care l-a înlocuit fiind chiar Cristian Chivu, potrivit prosport.ro.
Acest rezultat, coroborat cu semieşelui rivalei AC Milan (1-1 acasă cu Reggina), o duce pe Inter la 8 punte în faţa "rossonerilor", care au, în schimb, un meci mai puţin disputat. Inter are, în acest moment, 53 de puncte, strânse pe parcursul a 23 de meciuri, în timp ce Milan are doar 44 de puncte (în 22 de partide) şi Juventus 43 de puncte (de asemenea, cu un meci în plus de disputat faţă de echipa lui Chivu.
Vedeţi sumarul partidei încheiate cu victoria lui Internazionale:

Foto: www.dalmar.org
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Jose Mourinho
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close