Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter face spectacol cu Tottenham, dar se relaxează pe final: scor 4-3

Inter face spectacol cu Tottenham, dar se relaxează pe final: scor 4-3

Inter face spectacol cu Tottenham, dar se relaxează pe final: scor 4-3
21 Oct 2010   •   00:25

Internazionale Milano, cu Cristi Chivu printre titulari, a reuşit o primă repriză fantastică împotriva lui Tottenham Hotspur, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, însă a încasat trei goluri în partea secundă. Meciul s-a încheiat cu victoria cu 4-3 a italienilor, hat-trick-ul lui Gareth Bale fiind insuficient pentru a salva o seară în care britanicii au evoluat 80 de minute în inferioritate numerică.

Zanetti a deschis scorul în minutul 2, Eto'o l-a dublat în minutul 11 de la punctul cu var, iar Stankovic a făcut 3-0 după doar 14 minute de joc. Era un start perfect de partidă, iar Eto'o avea să facă în minutul 35 ca handicapul să fie imposibil de recuperat. Englezii au încercat totuşi după pauză, când Bale a marcat cu un şut puternic de pe partea stângă în minutul 52. Celelalte reuşite ale lui Bale au venit însă abia în ultimele minute de joc, astfel că o revenire totală a lui Tottenham nu a avut loc.

În cealaltă partidă a grupei A, Twente şi Werder Bremen au remizat, scor 1-1, astfel că Inter are şapte puncte în fruntea clasamentului, cu trei mai multe decât Tottenham şi cu cinci în plus faţă de celelalte două formaţii.

Alte rezultate:
Grupa B
Lyon    2 - 0    Benfica
Schalke        3 - 1    Hapoel Tel Aviv

Grupa C
Manchester U.    1 - 0    Bursaspor
Rangers    1 - 1    Valencia

Grupa D
Barcelona    2 - 0    FC Copenhaga
Panathinaikos    0 - 0    Rubin Kazan

×
Subiecte în articol: Inter Milano Liga Campionilor
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close