Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano a învins cu 2-1 pe Marseille, dar a fost eliminată din Liga Campionilor

Inter Milano a învins cu 2-1 pe Marseille, dar a fost eliminată din Liga Campionilor

Inter Milano a învins cu 2-1 pe Marseille, dar a fost eliminată din Liga Campionilor
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    14 Mar 2012   •   10:59

Inter Milano a câştigat returul cu Olympique Marseille din optimile de finală ale Ligii Campionilor, scor 2-1, pe teren propriu, dar echipa franceză, învingătoare cu 1-0 în prima manşă, merge mai departe, graţie golului marcat în deplasare.

Fără Cristi Chivu, suspendat, nerazzurri au început mai bine şi au ratat două bune ocazii de a deschide scorul în primul sfert de oră al întâlnirii de pe Giuseppe Meazza, dar Steve Mandanda a intervenit excelent în faţa olandezului Wesley Sneijder şi a argentinianului Diego Milito.

Oaspeţii au reuşit să echilibreze disputa şi chiar au ameninţat timid poarta lui Julio Cesar în câteva rânduri, dar, cu un sfert de oră înainte de final, Milito a marcat pentru echipa lui Ranieri în urma unui corner şi a egalat situaţia la general.

Partida părea să se îndrepte spre prelungiri, însă, în minutul 92, brazilianul Brandao a profitat de o greşeală a lui Lucio şi a înscris de la marginea careului. Italienii au mai avut timp de un atac, la care Pazzini a obţinut un penalty, fază la care Mandanda a fost eliminat, pe care tot fostul atacant al Sampdoriei l-a transformat.

Este cea mai neplăcută experienţă pe care am avut-o. Faptul că echipa care a luptat şi a încercat timp de 180 de minute să joace şi să-şi creeze mai multe ocazii a fost eliminată îmi lasă un gust amar”, a declarat Claudio Ranieri, antrenorul Interului, la finalul întâlnirii.

Sigur că am avut puţin noroc, acesta există mereu în fotbal, dar nu vine niciodată singur. Scopul nostru a fost să ajungem în optimi. Acum am trecut şi nu ne rămâne decât să aşteptăm ce ne vor rezerva sorţii”, a spus Didier Deschamps, tehnicianul francezilor.



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close