Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano ? AC Milan 2-1. Victorie cât un titlu, pe mâna lui Adriano (VIDEO)

Inter Milano ? AC Milan 2-1. Victorie cât un titlu, pe mâna lui Adriano (VIDEO)

Inter Milano ? AC Milan 2-1. Victorie cât un titlu, pe mâna lui Adriano (VIDEO)
16 Feb 2009   •   11:15

Adriano şi Dejan Stankovic au ajutat Inter Milano să câştige derby-ul cu AC Milan, scor 2-1, victoria aducându-le gazdelor un avantaj de nouă puncte în clasamentul din Serie A, faţă de Juventus, care a remizat pe teren propriu cu Sampdoria.
Inter a început partida cu un avantaj de opt puncte faţă de AC Milan şi a avut cele mai importante ocazii ale debutului de meci. Stankovic a bâlbâit un balon trimis de Adriano cu capul şi o mare ocazie a fost risipită, însă a contat foarte puţin, pentru că Adriano a reuşit să deschidă scorul în minutul 29, din apropiere, după centrarea lui Maicon. Brazilianul s-a ajutat de mână pentru a devia mingea pe lângă Christian Abbiati, dar arbitrul a validat golul.
Stankovic a dublat apoi avantajul echipei gazdă cu două minute înainte de pauză, pentru ca la reluare Pato să ofere Milanului speranţe, cu un gol înscris în minutul 70. Filippo Inzaghi, de două ori, şi Pato au fost opriţi de Julio Cesar în drumul spre golul egalizator şi victoria le-a revenit în cele din urmă celor de la Inter.
Rezumatul partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano AC Milan Serie A
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close