Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano câştigă cu 1-0 la Roma, în turul semifinalelor Cupei Italiei

Inter Milano câştigă cu 1-0 la Roma, în turul semifinalelor Cupei Italiei

Inter Milano câştigă cu 1-0 la Roma, în turul semifinalelor Cupei Italiei
20 Apr 2011   •   10:33

Inter Milano este cu un pas în finala Cupei Italiei, după ce a câştigat cu scorul de 1-0 în prima manşă a semifinalelor chiar pe terenul lui AS Roma. Unicul gol al partidei a fost marcat de sârbul Dejan Stankovic.

Meciul de pe Stadio Olimpico, al 28-lea între cele două echipe din sezonul 2004/05 până în prezent, a început cu un gol marcat de Stankovic, anulat însă greşit de arbitrul Nicola Rizzoli, şi cu un penalty neacordat nerazzurrilor, după un henţ în careu al lui Daniele De Rossi.

Roma a replicat printr-o ocazie uriaşă ratată de Vucinic, care nu a putut relua în poartă din careul de şase metri, însă echipa lui Leonardo, la care Cristi Chivu a rămas pe bancă tot meciul, s-a aflat la conducerea jocului în majoritatea timpului. În mod normal, a venit şi golul, Dejan Stankovic înscriind în ultimul minut al primei reprize cu un şut superb la vinclu de la aproximativ 30 de metri.

După pauză, Inter s-a mulţumit să-şi ţină adversarul departe de propria poartă, arbitrul refuzându-le din nou un penalty milanezilor, în urma unui henţ comis de acelaşi De Rossi. Victoria nerazzurrilor pune capăt unei perioade mai puţin reuşite pentru campioana Italiei, care a suferit patru înfrângeri în ultimele cinci partide, în timp ce Roma pierde al treilea consecutiv pe Olimpico, iar fanii giallorossilor şi-au huiduit la final favoriţii.

Era important pentru noi să punem capăt seriei de rezultate negative. Echipa a reacţionat corect şi a obţinut victoria, un lucru care nu este niciodată uşor pe Olimpico”, a declarat Leonardo la finalul meciului.

Partida retur se va desfăşura pe 11 mai, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

×
Subiecte în articol: Inter Milano AS Roma Cupa Italiei
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close