Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano câştigă restanţa cu Genoa şi urcă pe locul 7 în Serie A

Inter Milano câştigă restanţa cu Genoa şi urcă pe locul 7 în Serie A

Inter Milano câştigă restanţa cu Genoa şi urcă pe locul 7 în Serie A
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Dec 2011   •   10:35

Inter Milano, la care Cristi Chivu nu a evoluat, din cauza unei accidentări, a câştigat restanţa din etapa a 11-a cu Genoa, scor 1-0, şi a urcat până pe locul 7 în Serie A, la egalitate de puncte cu Palermo şi la o lungime în spatele lui Napoli.

Partida de la Genova ar fi trebuit să se desfăşoare pe 6 decembrie, dar a fost amânată din cauza inundaţiilor puternice care au lovit capitala provinciei Liguria.

Întâlnirea de marţi seară a însemnat prima apariţie ca adversar pe Marassi a fostului genovez Diego Milito de la transferul său la Inter, în 2009, precum şi revenirea pe teren a uruguayanului Diego Forlan, care a lipsit în ultimele două luni din cauza unor probleme medicale.

Însă eroul meciului a fost japonezul Yuto Nagatomo, cel care a înscris unicul gol, în minutul 68, după o centrare excelentă a argentinianului Ricky Alvarez. Pentru jucătorul transferat de la Cesena este a doua reuşită consecutivă în campionat, după ce din weekend împotriva Fiorentinei.

Am avut un meci bun, contra unei echipe foarte defensive şi care a tras primul şut la poartă abia în minutul 80. Este un pas mic, dar important. Era vital să luăm toate punctele aici, după ce am învins Fiorentina sâmbătă”, a declarat Claudio Ranieri, antrenorul nerazzurrilor, care au câştigat patru din ultimele cinci partide de campionat.


×
Subiecte în articol: Inter Milano Serie A Claudio Ranieri
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close