Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano, din nou în criză: A pierdut pe teren propriu în faţa ultimei clasate

Inter Milano, din nou în criză: A pierdut pe teren propriu în faţa ultimei clasate

Inter Milano, din nou în criză: A pierdut pe teren propriu în faţa ultimei clasate
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    13 Feb 2012   •   12:12

Inter Milano îşi continuă criza prelungită, ajungând la al cincilea meci consecutiv fără victorie şi repetând debutul dezastruos de campionat, când a obţinut un singur punct din primele patru etape.

Cel mai recent eşec al nerazzurrilor a avut loc duminică, pe teren propriu, în faţa celor de la Novara, echipă care se află pe ultimul loc în clasamentul din Italia şi care nu mai câştigase în deplasare în prima ligă din 19 februarie 1956. Adică 20.447 de zile.

Cristi Chivu a revenit ca titular în echipa lui Claudio Ranieri şi chiar a avut un început de meci încurajator, fiind aproape de gol cu un şut de la distanţă. Însă, odată cu trecerea timpului, fundaşul român a devenit tot mai nesigur, totul culminând cu greşeala la golul marcat de Caracciolo în minutul 56.

Atacantul Novarei l-a păcălit uşor pe fostul căpitan al echipei naţionale şi l-a învins pe Julio Cesar cu un şut excelent plasat de la aproximativ 20 de metri. A fot al şaptelea gol pe care Caracciolo l-a marcat nerazzurrilor, mai mult decât oricărei alte formaţii împotriva căreia a jucat în cariera sa.

Chivu a fost înlocuit în minutul 70, în fluierăturile fanilor de pe Giuseppe Meazza, în locul său fiind introdus japonezul Yuto Nagatomo, însă nici dinamismul niponului nu i-a folosit Interului, care nu a reuşit să întoarcă soarta partidei, deşi Radovanovic a fost eliminat cu zece minute înainte de final, iar Sneijder a lovit transversala cu un şut de la marginea careului.

Etapa din Italia a avut din nou de suferit din cauza condiţiilor meteo, meciurile Parma - Fiorentina şi Bologna - Juventus fiind amânate. AC Milan a profitat de pauza forţată a bianconerilor şi a urcat pe primul loc în Serie A, după ce a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Udinese.

Toto Di Natale a deschis scorul în debutul partidei de pe Friuli, dar actuala campioană a Italiei a revenit prin golurile lui Maxi Lopez (77) şi El Shaarawi (85), astfel că echipa lui Francesco Guidolin a suferit prima înfrângere a sezonului pe teren propriu.

La Udinese, Gabi Torje a intrat în minutul 87, într-un moment în care rossonerii se aflau însă la conducerea jocului. Veştile proaste au continuat pentru friulani, care au aflat că golgheterul Di Natale va lipsi aproape o lună, iar chilianul Mauricio Isla a încheiat practic sezonul, ambii din cauza accidentărilor.

Rezultate Serie A, etapa a 23-a: Lazio - Cesena 3-2, Udinese - Milan 1-2, Cagliari - Palermo 2-1, Atalanta - Lecce 0-0, Catania - Genoa 4-0, Inter - Novara 0-1

Clasament: 1.AC Milan 47p, 2.Juventus 45p (21j), 3.Lazio 42p... 18.Lecce 18p, 19.Cesena 16p (22j), 20.Novara 16p.


×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close