Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter: Mourinho va primi 100 milioane de euro pentru transferuri care să aducă succesul european

Inter: Mourinho va primi 100 milioane de euro pentru transferuri care să aducă succesul european

Inter: Mourinho va primi 100 milioane de euro pentru transferuri care să aducă succesul european
Sursa foto: mourinho
14 Mar 2009   •   14:43

Jose Mourinho va primi 100 milioane de euro pentru a revoluţiona clubul Inter Milano. Presa italiană scrie că antrenorul portughez va primi banii pentru transferuri în vară. În acest fel se doreşte ca formaţia să aibă succes pe teren european.

Nerazzurri au fost eliminaţi din Champions League, iar Mourinho va încerca în Italia ceea ce a făcut la Chelsea- să schimbe faţa clubului cu un pachet de 100 milioane de euro.

Portughezul a declarat că ar dori să continue să muncească la Inter, dar ar dori să o facă în felul său. Relatările arată că acesta ar dori să aducă mai multe vedete din Premier League pentru a-şi pregăti formaţia pentru Ligă.
Fundaşul lui Manchester United - Nemanja Vidic, Abou Diaby de la Arsenal, Jermaine Jenas de la Tottenham şi douul lui Chelsea. John Obi Mikel şi Didier Drogba s-ar afla pe lista lui Mourinho.

Massimo Moratti va pune banii la dispoziţie pentru a aduce pachetul de jucători din fotbalul englez.
Deşi banii par mulţi, se pare că clubul este dispus să renunţe la David Suazo, Ricardo Quaresma, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Patrick Vieira, Luis Figo, Hernan Crespo şi Julio Cruz pentru a face rost de finanţare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close