Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter revine la şapte puncte de Juve după 3-0 cu Reggina. Mutu marcheză iar pentru Fiorentina (VIDEO)

Inter revine la şapte puncte de Juve după 3-0 cu Reggina. Mutu marcheză iar pentru Fiorentina (VIDEO)

Inter revine la şapte puncte de Juve după 3-0 cu Reggina. Mutu marcheză iar pentru Fiorentina (VIDEO)
Sursa foto: zlatan ibrahimovici
22 Mar 2009   •   18:20

Formaţia lui Jose Mourinho a revenit la şapte puncte avans în Serie A după ce a reuşit să învingă lejer Reggina, pe San Siro, cu 3-0. Inter a întâlnit duminică "lanterna roşie" din Italia şi nu avea de gând să lase să se producă o surpriză. Şi, într-adevăr, Cambiasso şi Ibrahimovici cu o "dublă" s-au asigurat că toate punctele rămân la Milano.
Principala contracandidată la Scudetto în acest an, Juventus, realizaze o performanţă notabilă sâmbătă, atunci când reuşise să umilească AS Roma, învingând cu 4-1 pe Stadio Olimpico. Cu toate acestea, colegii lui Cristi Chivu, accidentat pentru această partidă, nu au fost deloc intimidaţi şi în minutul 10 Inter avea deja 2-0. Argentinianul Esteban Cambiasso a finalizat o acţiune lucrată de viitorul adversar al României, sârbul Stankovici, în minutul 6. Patru minute mai târziu, Mancini obţine un penalty şi Ibrahimovici îl transformă. Nimic nu se mai putea întâmpla, tot milanezii fiind care au mai modificat o dată tabela. În minutul 57, acelaşi suedez de origine bosniacă, Ibrahimovici, îşi arată tehnica incredibilă pentru înălţimea sa, lobându-l pe portarul Puggioni de la marginea careului de 16 metri. Victoria era clară şi Juventus mai trebuie să aştepte pentru a se apropia de Inter în clasament.
Într-un alt meci de duminică, atacantul român Adrian Mutu a reuşit din nou să marcheze, după o lungă perioadă de "secetă", în partida câştigată de Fiorentina acasă cu echipa altui internaţional român, Paul Codrea, Siena. "Briliantul" a marcat unicul gol al meciului în minutul 71.

Rezultatele zilei în Italia:
Bologna - Cagliari: 0-1
Chievo - Palermo: 1-0
Genoa - Udinese: 2-0
Lecce - Atalanta: 2-2
Torino - Sampdoria: 1-3
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close