Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter ? Sampdoria 1-0. Campioana Italiei învinge, dar ratează calificarea în finala Cupei (VIDEO)

Inter ? Sampdoria 1-0. Campioana Italiei învinge, dar ratează calificarea în finala Cupei (VIDEO)

Inter ? Sampdoria 1-0. Campioana Italiei învinge, dar ratează calificarea în finala Cupei (VIDEO)
24 Apr 2009   •   09:49

După 0-3 la Genova, puţini mai credeau în calificarea Interului în finala Cupei Italiei. Chiar şi Mourinho considera că o eventuală prezenţă a echipei sale în ultimul act ar fi o surpriză. ?Nerazzurri? nu au reuşit minunea, dar au părăsit competiţia cu capul sus, după o partidă de excepţie pe Giuseppe Meazza.

Inter a început cu tripleta Cruz ? Ibrahimovic ? Balotelli în atac, dar prima mare ocazie a aparţinut Sampdoriei, Sanmarco ratând după o pasă genială a lui Cassano. Oaspeţii au mai trecut o dată pe lângă gol, prin Pazzini, înainte ca Ibrahimovic să marcheze cu un şut senzaţional de la circa 20 de metri. ?Nerazzurri? au început să spere, mai ales că acelaşi Ibrahimovic, în două rânduri, şi Cruz puteau face 2-0 înaintea pauzei.

Elanul gazdelor s-a mai tăiat în partea secundă, genovezii fragmentând inteligent jocul, fără a ezita să ameninţe poarta lui Julio Cesar, Cassano şi Campagnaro. În ciuda ratărilor lui Burdisso, Materazzi sau Ibrahimovic din final, presiunea Interului a rămas fără rezultat. În ultimele minute au cedat şi nervii, Materazzi fiind eliminat pentru că l-a ironizat pe centralul Orsato. Iar jucătorii Sampdoriei au sărbătorit o calificare meritată în finala de la Roma, alături de cei 13.000 de fani veniţi de la Genova.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Cupa Italiei
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close