Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter se gândeşte să-l înlocuiască pe Chivu cu Ştefan Radu

Inter se gândeşte să-l înlocuiască pe Chivu cu Ştefan Radu

Inter se gândeşte să-l înlocuiască pe Chivu cu Ştefan Radu
de M.T.    |    08 Noi 2011   •   18:22

Cristi Chivu s-ar putea despărţi de Inter Milano la finalul actualului sezon, dar locul său în lotul nerazzurrilor ar putea fi luat de un alt jucător român.

Presa din Italia scrie că formaţia condusă de Massimo Moratti îl urmăreşte de mai mult timp pe Ştefan Radu, care este văzut ca înlocuitorul ideal pentru Chivu pe Giuseppe Meazza.

Chivu are contractul scadent în iunie, iar anturajul său a declarat că niciun oficial al lui Inter nu a deschis negocieri pentru prelungirea înţelegerii. Impresia este că problemele fizice ale jucătorului român au cântărit în decizia clubului. Chivu are oferte din Anglia, iar gruparea Liverpool s-a arătat dispusă să-l achiziţioneze în ianuarie, dar fără să plătească vreo indemnizaţie de transfer”, scrie site-ul ilsussidiario.net.

Conform sursei citate, deşi raportul dintre preşedintele celor de la Lazio, Claudio Lotito, şi conducerea lui Inter nu este cel mai bun, afacerea ar avea şanse de reuşită, în cazul unei oferte serioase venite de la Milano.

Radu şi-a reînnoit contractul cu Lazio, dar este clar că o ofertă din partea celor de la Inter ar schimba lucrurile. Însă va fi dificil de tratat cu Lotito, care este o nucă tare, iar raporturile dintre Inter şi Lazio sunt un pic reci după transferul lui Pandev. Radu ar fi perfect pentru noul Inter, ţinând cont că este tânăr şi este fundaş stânga de meserie şi astfel nu ar fi constrâns să joace un alt rol, cum a fost în cazul lui Chivu”, mai precizează italienii.

Contactat de cei de la interistaweb.it, agentul jucătorului, Victor Becali, nu a exclus un astfel de scenariu în viitor.

Nu ascund faptul că Inter şi-a manifestat interesul pentru acest jucător, mai ales în urmă cu un an, înainte de transferul lui Nagatomo. Deocamdată, Ştefan şi-a prelungit contractul cu Lazio şi, graţie evoluţiilor foarte bune, a fost convocat şi la echipa naţională. Nu excludem însă alte contacte în viitor”, a spus Becali.

Altfel, un alt jucător român care evoluează în Italia, Adrian Mutu, ar putea ajunge în această iarnă la AC Milan, pentru a-l înlocui pe Antonio Cassano, recent operat din cauza unei malformaţii congenitale şi care va lipsi cel puţin patru luni.

Administratorul delegat al milanezilor, Adriano Galliani, a fost mereu fan al lui Mutu, iar la Milanello se vorbeşte despre român ca înlocuitorul potrivit pentru Fantantonio”, scriu cei de la ilmilanista.it.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close