Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter - ŢSKA Moscova 1-0. Victorie "italienescă" pentru echipa lui Jose Mourinho (VIDEO)

Inter - ŢSKA Moscova 1-0. Victorie "italienescă" pentru echipa lui Jose Mourinho (VIDEO)

Inter - ŢSKA Moscova 1-0. Victorie "italienescă" pentru echipa lui Jose Mourinho (VIDEO)
Sursa foto: diego milito
31 Mar 2010   •   23:44

Succesul răsunător obţinut de Inter în dubla manşă cu Chelsea, în optimile Ligii Campionilor, a fost urmată miercuri de o prestaţie neconvingătoare a lombarzilor. Italienii au obţinut un succes la limită cu ŢSKA Moscova, în manşa tur a sfeturilor de finală, şi sunt nevoiţă să facă un meci exact în Rusia pentru a se feri de surprize.
Inter pornea ca mare favorită în partida de pe teren propriu cu ŢSKA Moscova. Cu toate acestea, ruşii îşi făcuseră o carte de vizită demnă de luat în seamă în acest sezon de Liga Campionilor. După ce le-au pus mari probleme celor de la Manchester United şi au eliminat Sevilla în optimi, moscoviţii au făcut un meci bun şi pe Giuseppe Meazza. Jocul celor de la ŢSKA a stricat planurile lui Mourinho şi, până la pauză, Pandev şi Eto'o abia dacă l-au tachinat pe Akinfeev cu câteva şuturi slabe.
Norocul le-a surâs italienilor dupa pauză, chiar dacă jocul nu s-a îmbunătăţit mult. Sârbul Stankovic a fost aproape să deschidă scorul, dar nu a putut marca din poziţie de singur cu portarul. Snijder s-a dovedit, însă, un excelent pasator în minutul 64, când l-a găsit pe Diego Milito în afara careului, argentinianul şi-a făcut loc în dreapta şi l-a învins pe Akinfeev cu un şut pe jos de la 20 de metri. Nimic nu s-a mai schimbat până la final, iar Inter a obţinut, italieneşte, un rezultat favorabil pe teren propriu. Confruntarea pare, însă, deschisă în continuare, iar ŢSKA va încerca o minune la Moscova.
Vezi aici golul partidei Inter - ŢSKA Moscova
Au jucat formaţiile:
Inter: Julio Cesar, Maicon, Materazzi, Samuel, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Eto'o, Sneijder, Pandev, Milito; Rezerve: Toldo, Cordoba, Quaresma, Muntari, Mariga, Chivu, Arnautovic
ŢSKA Moscova: Akinfeev, Vasili Berezutsky, Alexei Berezutsky, Ignashevich, Shchennikov, Krasic, Aldonin, Semberas, Mamaev, Honda, Necid; Rezerve: Chepchugov, Dzagoev, Gonzalez, Nababkin, Odiah, Guilherme, Rahimic
Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close