Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Internazionale Milano echilibrează situația în ”Derby della Madonnina”, egalând AC Milan la victorii

Internazionale Milano echilibrează situația în ”Derby della Madonnina”, egalând AC Milan la victorii

Internazionale Milano echilibrează situația în ”Derby della Madonnina”, egalând AC Milan la victorii
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    16 Ian 2012   •   17:15

Internazionale Milano a reușit să învingă rivala locală, AC Milan, duminică seara, după ce ”principele” Diego Milito a înscris unicul gol al partidei în debutul reprizei secunde.

Cotată drept favorită, AC Milan, echipa gazdă, a dominat începutul partidei și părea că poate deschide scorul în orice moment. Prima lovitură, și, poate, un semn a ceea ce va urma, a fost dată de Internazionale. Motta a înscris în poarta lui Abbiati în minutul 5, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Meicul a continuat echilibrat și singurele faze notabile ale primei reprize au fost ratările lui Pato, fluierat cu patimă de suporterii ”rossonerilor”, și Alvarez, care l-a luat la țintă pe Abbiati din apropierea porții.

Olandezul Van Bommel a fost la câțiva centimetri de a deschide scorul, șutând în transversală, iar Julio Cesar a respins în corner șutul din cădere al lui Emanuelsson, care a tras de la marginea careului.

Cea de-a doua repriză a început cum nu se putea mai bine pentru Inter, Abate nu a nimerit o minge, Milito a preluat și l-a executat fără milă pe portarul celor de la Milan.

Inter rămâne echipa mai periculoasă, fiind aproape de a închide meciul în minutul 60. Nagatomo a șutat puternic, dar Abbiati a reușit să respingă.

Pentru conservarea rezultatului, Claudio Ranieri a decis să-l introducă în teren pe românul Cristi Chivu, care a reușit să îl oprească în două situații critice pe Boateng.

La Milan au evoluat: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Boateng, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Pato; rezerve - Amelia, Mexes, Bonera, Ambrosini, Seedorf, El Shaarawy, Robinho.


Pentru Inter au jucat: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Alvarez - Milito, Pazzini; rezerve - Castellazzi, Ranocchia, Chivu, Faraoni, Obi, Sneijder, Forlan.

Situația în ”Derby della Madonnina” s-a echilibrat după 205 de partide disputate: 72 de victorii în dreptul fiecărei echipe și 71 de rezultate de egalitate.

×
Subiecte în articol: AC Milan Cristi Chivu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close