Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inzaghi: Kaka îşi va încheia cariera la Milan

Inzaghi: Kaka îşi va încheia cariera la Milan

Inzaghi: Kaka îşi va încheia cariera la Milan
29 Noi 2008   •   17:19

Atacantul lui Milan, Filippo Inzaghi, este convins că al său coleg de echipă, Kaka, îşi va încheia cariera la AC Milan, în pofida faptului că brazilianul şi-a exprimat dorinţa să joace în Anglia.
Kaka i-a alarmat pe milanezi când a declarat presei că ar dori să ajungă în Premier League. Aceasta după ce în presă au apărut zvonuri că Manchester City, care este acum, probabil cel mai bogat club de pe planetă, ar fi anunţat că este gata să arunce 100 milioane de euro pentr a-l transfera.
Cu toate acestea, până la această dat, rossoneri au susţinut mereu că cel mai de preţ jucător nu este de vânzare indiferent de preţ. Poziţie susţinută acum şi de Inzaghi. Acesta a plusat şi aprecia că brazilianul îşi va încheia cariera la actualul său club.
?Nu îl văd pe Kaka purnd alt tricou. Toată lumea îl iubeşte aici, iar el se simte foarte bine la Milan. El a spus doarcă admiră Premier League ceea ce e cu totul altceva decât a spune că merge să joace acolo?, declara Superpipo pentru Corriere Dello Sport.
?Veţi vedea- Kaka mă va urma şi îşi va încheia cariera la Milan."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Kaka Premier League
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close