Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inzaghi salvează meciul cu Portsmouth şi duce Milan în primăvara europeană

Inzaghi salvează meciul cu Portsmouth şi duce Milan în primăvara europeană

Inzaghi salvează meciul cu Portsmouth şi duce Milan în primăvara europeană
28 Noi 2008   •   02:52

Filippo Inzaghi a egalat în ultimul minut de prelungire al partidei pentru a completa o revenire excelentă a celor de la AC Milan în meciul de la Portsmouth, menţinând totodată formaţia italiană în fruntea grupei E.
Golurile înscrise în repriza a doua de Younes Kaboul şi fostul atacant de la Inter Milano Nwankwo Kanu păreau că au asigurat o victorie faimoasă pentru debutanţii în competiţiile europene, dar Ronaldinho a executat superb o lovitură liberă cu şase minute înainte de final şi Inzaghi a produs minunea pe final de meci, înscriind al 65-lea gol în competiţiile UEFA, pentru a califica Milan în 16-imile competiţiei, după 2-2 în Anglia.
Portsmouth nu este nici ea eliminată, însă are acum nevoie de un rezultat bun la Wolfsburg, săptămâna viitoare.
Şi Wolfsburg a întors rezultatul meciului de la Braga într-un mod dramatic, nemţii câştigând cu 3-2, după ce portughezii au condus în două rânduri. Zvjezdan Misimovic a înscris de două ori pe finalul partidei pentru a oferi oaspeţilor o victorie foarte importantă.
Formaţia lusitană a fost aproape de victorie când, după ce autogolul lui Andrea Barzagli a fost anulat de reuşita lui Edin Dzeko, Albert Meyong a dus Braga în avantaj, la începutul reprizei secunde. Dar Misimovic a transformat un penalty cu şapte minute înainte de final şi apoi a închis gura spectatorilor portughezi cu un gol în ultimul minut de prelungire. Nu numai că acel gol a asigurat calificarea celor de la AC Milan, dar echivalează şi cu faptul că Wolfsburg are acum nevoie doar de un punct în ultimele două partide pentru a se alătura italienilor în 16-imile competiţiei.
Clasamentul grupei E
1. AC Milan ? 7 puncte, 3 meciuri
2. Wolfsburg ? 6p, 2m
3. Braga ? 3p, 3m
4. Portsmouth ? 1p, 2m
5. Heerenveen ? 0p, 2m
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Cupa UEFA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close