Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ioan Becali anticipează: ?Mutu va fi suspendat 1-6 luni. Verdictul vine în aprilie?

Ioan Becali anticipează: ?Mutu va fi suspendat 1-6 luni. Verdictul vine în aprilie?

Ioan Becali anticipează: ?Mutu va fi suspendat 1-6 luni. Verdictul vine în aprilie?
Sursa foto: ioan becali
03 Mar 2010   •   19:32

Agentul lui Adrian Mutu, Ioan Becali, l-a însoţit pe atacant la întâlnirea cu procutorul antidoping al Comitetului Olimpic Italian şi este optimist în privinţa verdictului. Impresarul consideră că suspendarea va fi de maxim şase luni, iar decizia finală va fi dată cel târziu pe 15 aprilie.
"Adi a depus mărturie. A recunoscut că a făcut o greşeală, din imprudenţă, pentru că trebuia să ia legătura cu medicul înainte să ia acel medicament. Au durat vreo oră şi ceva audierile. Avocaţii trebuie să aducă nişte documente de la nişte doctori în următoarele două săptămâni, iar în alte două săptămâni se va da sentinţa. Pe 10-15 aprilie se va şti care va fi decizia. Cred că Mutu va fi suspendat între o lună şi 6 luni.", a declarat Becali la gsptv.
Deşi surse italiene au spus că verdictul va fi dat la aproximativ două săptămâni, Becali susţine că Mutu nu îşi va afla şansa mai devreme de 10 aprilie.
Atacantul Fiorentinei a mai fost însoţit în sala de din sediul CONI de trei avocaţi, Nino D'Avirro, Michelle Ducci şi Paolo Rodella.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Ioan Becali
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close