Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Irlanda i-a solicitat lui Sepp Blatter să devină a 33-a ţară calificată la Cupa Mondială din 2010

Irlanda i-a solicitat lui Sepp Blatter să devină a 33-a ţară calificată la Cupa Mondială din 2010

Irlanda i-a solicitat lui Sepp Blatter să devină a 33-a ţară calificată la Cupa Mondială din 2010
30 Noi 2009   •   15:26

Sepp Blatter, conducătorul FIFA, a dezvăluit că Irlanda a cerut un loc suplimentar la Cupa Mondială din 2010, ca urmare a înfrângerii din barajul cu Franţa, când arbitrul nu a sancţionat un henţ evident la Thierry Henry, în faza premergătoare golului francezilor.

"Voi supune această cerere atenţiei Comitetului Executiv", a declarat Blatter. El a spus însă că şi Costa Rica se simte nedreptăţită, din cauza unui gol din ofsaid marcat de Uruguay în barajul din zona americană, şi trebuie luată în calcul în cazul în care se discută despre locuri suplimentare. Această variantă a devenit subiect de discuţie după ce FIFA a respins ideea rejucării meciurilor de baraj.

Preşedintele FIFA a mai adăugat că vor fi luate în calcul şi introducerea tehnologiei "liniei de gol" şi a arbitrilor suplimentari, în vederea turneului final din Africa de Sud. Comitetul executiv al FIFA se va întruni într-o şedinţă de urgenţă la Cape Town, miercuri, cu două zile înainte de tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sepp Blatter Irlanda FIFA CM2010
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close