Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ironia fotbalului. Cristiano Ronaldo ar fi putut juca pentru Barcelona

Ironia fotbalului. Cristiano Ronaldo ar fi putut juca pentru Barcelona

Ironia fotbalului. Cristiano Ronaldo ar fi putut juca pentru Barcelona
22 Ian 2013   •   14:59

Dacă FC Barcelona ar fi fost puţin mai bogată, acum 10 ani, vedeta echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, ar fi putut să joace pentru gruparea catalană, susţine fostul preşedinte blau-grana, Joan Laporta.

"Ronaldo era pe lista noastră încă de când juca la Sporting. Am fi putut semna cu el, plătind mai puţin decât Manchester United. Dar în acea perioadă de-abia îi adusesem pe Ronaldinho, Ricardo Quaresma şi Rafael Marques şi nu am mai avut resursele financiare pentru transferul lusitanului", a declarat Laporta pentru publicaţia Sport-Express.

În 2003, Man United şi-a asigurat serviciile lui Ronaldo pentru 17.5 milioane de euro, bani care au intrat în conturile lui Sporting Lisabona.

Şase ani mai târziu, fotbalistul a părăsit Premiere League şi a venit la Real Madrid, pentru care a înscris 130 de goluri, în 120 de partide jucate.

Rivalităţile dintre Real şi Barcelona, dar şi cele dintre căpitanii celor două echipe, Cristiano Ronaldo, respectiv Lionel Messi, sunt considerate a fi cele mai crâncene, nu numai în Spania, ci în întreaga lume fotbalistică.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close