Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Italia, cotropită de tătari! "Alibec se va impune la Inter, le ia faţa celorlalţi atacanţi"

Italia, cotropită de tătari! "Alibec se va impune la Inter, le ia faţa celorlalţi atacanţi"

Italia, cotropită de tătari! "Alibec se va impune la Inter, le ia faţa celorlalţi atacanţi"
Sursa foto: denis alibec
07 Iul 2009   •   17:48

A fost considerat de Eurosport cea mai mare absenţă a Campionatului European Under 21 din Suedia, de luna trecută. Denis Alibec, român de origine tătară, este considerat de mulţi un talent uriaş, oar Cristi Daminuţă, noul său coleg de la Inter, are numai cuvinte de laudă despre Alibec, pe care îl vede cât de curând impunându-se la Inter în faţa celorlalţi atacanţi din lot. Oare se referă la lotul mare, din care face parte şi Zlatan Ibrahimovic?
"Suntem prieteni, îl cunosc de la lotul de juniori. Am spus celor de aici numai vorbe frumoase despre el. Le-am zis că este un jucător care se adaptează perfect stilului de joc din Italia. E un atacant care se remarcă prin forţă, plasament, tehnică foarte bună şi loveşte foarte bine mingea cu piciorul stâng. Dacă va fi serios şi va munci mult, sunt sigur că le va lua faţa atacanţilor de la echipă. Eu îl voi ajuta cât îmi stă în putinţă să se acomodeze.E foarte bine că a făcut aşa de tânăr acest pas. Eu am stat un an la Primavera şi acum pot juca la echipe din Serie A şi B din Italia. Nu va avea probleme să se obişnuiască, acolo e un colectiv care o să-l ajute foarte mult să se adapteze, nu se va simţi în niciun fel marginalizat.", a declarat Daminuţă, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close