Antena 3 CNN Sport Fotbal extern John Hartson, fostul "buldozer" de la Celtic, suferă de "cancer testicular care i s-a extins la creier"

John Hartson, fostul "buldozer" de la Celtic, suferă de "cancer testicular care i s-a extins la creier"

John Hartson, fostul "buldozer" de la Celtic, suferă de "cancer testicular care i s-a extins la creier"
13 Iul 2009   •   19:23

Fostul jucător al cluburilor Arsenal Londra, West Ham United şi Celtic Glasgow, John Hartson, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier, conform presei britanice. The Sun şi BBC susţin că fostul atacant galez va începe chimioterapia, după ce a aflat vestea în weekendul trecut.

În vârstă de 34 de ani, Hartson a fost internat în spital vineri, după ce a acuzat dureri mari de cap şi testele medicale au arătat faptul că jucătorul suferea de cancer testicular care i s-a extins la creier.

Un prieten al fotbalistului a declarat pentru The Sun: "John s-a plâns de dureri mari de cap în ultimul timp. Ajunsese într-un punct în care a simţit că ceva nu era în regulă. Este o veste devastatoare pentru John şi familia lui, dar e un bărbat puternic şi va începe imediat tratamentul".

Hartson a fost cel mai scump tânăr jucător din fotbalul britanic, atunci când s-a transferat de la Luton la Arsenal pentru 2.5 milioane de lire sterline, în 1995. Succesul l-a cunoscut la celtic, unde s-a transferat în 2001 pentru 6 milioane de lire sterline. A înscris 88 de goluri în campionatul scoţian, timp de cinci sezoane, şi a câştigat, tot în Scoţia, premiul "Cel mai bun jucător al anului", în 2005. La nivel internaţional, Hartson a înscris 14 goluri în 51 de meciuri disputate pentru Ţara Galilor, retrăgându-se din activitate în 2008.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Celtic Glasgow
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close