Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho: Am luat decizia să părăsesc Inter cu trei luni în urmă

Jose Mourinho: Am luat decizia să părăsesc Inter cu trei luni în urmă

Jose Mourinho: Am luat decizia să părăsesc Inter cu trei luni în urmă
02 Iun 2010   •   18:07


Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a dezvăluit că a luat decizia de a pleca de la Inter cu trei luni în urmă. Portughezul a fost numit antrenor oficial pe Bernabeu luni, la doar nouă zile după ce a câştigat "tripla" cu Inter.

"În urmă cu trei luni am înţeles că fotbalul italian nu este pentru mine şi după doi ani petrecuţi aici am ales să fac o schimbare. Când agentul meu mi-a spus că Real Madrid ar putea fi o destinaţie, am zis că e perfect. Real Madrid este cel mai mare club din lume, dar acum au probleme. Am venit să îmbunătăţesc echipa şi îmi place asta. Nu îmi place să merg la un club să continui un proiect. Prefer să construiesc un vis nou", a spus Mourinho.

Când a fost întrebat despre posibilitatea de a-l transfera pe Douglas Maicon, Mourinho a spus: "Îmi place să lucrez cu doi fundaşi laterali pe dreapta şi doi pe stânga. Sergio Ramos este central pentru mine, poate mă înşel, dar are potenţial să fie unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume. Apoi sunt Pepe, Garay şi Albiol. Pe lateral îi avem doar pe Marcelo şi Arbeloa. Deci ne mai trebuie doi".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Real Madrid
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close