Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho: Barcelona este o echipă mai bună, dar rezultatul a fost ?corect?

Jose Mourinho: Barcelona este o echipă mai bună, dar rezultatul a fost ?corect?

Jose Mourinho: Barcelona este o echipă mai bună, dar rezultatul a fost ?corect?
Sursa foto: jose mourinho
17 Sep 2009   •   12:39


Antrenorul lui Inter Milan, Jose Mourinho, a lăudat rezultatul de egalitate obţinut contra Barcelona în UEFA Champions League şi a calificat partida ca fiind una ?exelentă?
Campionii italieni au fost ţinuţi în corzi pe tot parcursul meciului, Barca controlând partida şi având posesia, dar nu a avut parte de multe ocazii clare.
A fost noapte în care se aştepta revenirea lui Zlatan Ibrahimovic şi Samuel Eto'o, care erau faţă în faţă acum jucând însă contra fostelor echipe. Nu a fost însă seara atacanţilor, ci a apărării.
Aceasta nu l-a împiedicat însă pe Mourinho să laude standardele înalte ale meciului.

"Ştiu că a fost un meci bun. Cred că în mod normal oamenii se gândesc că 0-0 nu este un joc excelent de fotbal, dar eu cred acest lucru. A avut de toate: un mare război tactic, deşi nu îmi place acest cuvânt, şi un joc fizic, mental şi cu atenţie la detalii, un meci în care o mică greşeală putea aduce un gol, iar acesta victoria. În final, cred că egalul a fost rezultatul corect."

În acelaşi timp, adversarul său de la Barca, Pep Guardiola, era destul de mulţumit de rezultat, dar şi-a criticat echipa pentru ceea ce a calificat a fi o primă repriză slabă.

"Nu am jucat atât de bine în prima repriză. Am avut probleme în construcţia jocului. În partea a doua am jucat mai bine, am mutta mingea mai repede. Acesta era scopul nostru. În prima repriză, fiecare fotbalist a atins mingea de 3-4 ori înainte de pasa. în a doua repriză am pasat mai repede şi ne-am mişcat puţin mai bine?, recunoştea Guardiola.
Mourinho sublinia în plus că a jucat ? un meci fantastic, cu un rezultat pozitiv contra campionilor europeni şi celei mai bune echipe din lume. Am fost compacţi în apărare, iar dacă am fi înscris, am fi câştigat cu siguranţă. A fost greu să ne apărăm contra acestei echipe, aşa că să menţinem scorul alb a fost un mare efort. Ei au avut mai multe ocazii, dar ei sunt mai uniţi, se ştiu unde sunt şi cu ochii închişi?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close