Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho: Bayern a luat trofeul, echipa mai bună a pierdut

Jose Mourinho: Bayern a luat trofeul, echipa mai bună a pierdut

Jose Mourinho: Bayern a luat trofeul, echipa mai bună a pierdut
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
31 Aug 2013   •   10:36
Tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat vineri seară, după meciul cu Bayern Munchen, scor 6-7 după loviturile de departajare, că echipa mai bună a pierdut şi că elevii săi au jucat fantastic chiar şi atunci când au rămas în inferioritate numerică, informează uefa.com.
"Cei de la Bayern au luat trofeul şi echipa mai bună a pierdut. Au fost 15 minute în repriza a doua în care ne-au dominat, dar noi am controlat jocul tot timpul. Chiar şi în zece oameni am jucat fantastic. Am jucat mult timp în inferioritate numerică împotriva unei echipe foarte bune. Fotbalul este un joc de 11 contra 11. Când sunt 11 contra 10 este mai greu pentru echipa cu zece şi mai uşor pentru cea cu 11. Am experienţă în a juca cu zece oameni în meciurile europene, astfel că am putut reacţiona şi pregăti fotbaliştii mei astfel încât chiar şi cu zece oameni, zece oameni obosiţi, ne-am putut lupta şi ne-am creat ocazii de gol. Jucătorii mei au dat totul. Experienţa mea ne-a ajutat. Când Hazard a înscris şi mai erau 27 de minute de joc... 27 de minute în prelungiri cu un jucător în minus sunt o eternitate. Când Martinez a înscris m-am gândit că nu am meritat asta, dar aşa este fotbalul, astfel că nu este o problemă", a spus Mourinho, conform Mediafax.
Echipa germană Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a învins, vineri seară, la Praga, cu scorul de 7-6 după loviturile de departajare, formaţia engleză Chelsea Londra, şi a câştigat pentru a prima dată Supercupa Europei.
La finalul prelungirilor, scorul era 2-2, golurile fiind înscrise de Ribery '47 şi Javi Martinez '120 +1 pentru Bayern, respectiv Torres '8 şi Hazard '93 pentru Chelsea, câştigătoarea Ligii Europa în sezonul 2012/2013.
La loviturile de departajare, pentru Bayern au înscris Alaba, Kroos, Lahm, Ribery şi Shaqiri. Pentru Chelsea au înscris David Luiz, Oscar, Lampard, A. Cole, iar Lukaku a ratat.
 

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Chelsea echipa fotbal oameni joc
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close