Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho, la un pas de a fi înjunghiat la La Coruna

Jose Mourinho, la un pas de a fi înjunghiat la La Coruna

Jose Mourinho, la un pas de a fi înjunghiat la La Coruna
04 Mar 2011   •   17:03

Nu mai este un secret faptul că Jose Mourinho şi-a atras multe antipatii peste tot pe unde a antrenat, inclusiv în puţinul timp petrecut în Spania, la Real Madrid. Dar probabil că nimeni nu şi-a imaginat vreodată că se va ajunge până la a se atenta la viaţa portughezului.

 
Postul de radio Cadena Ser a dezvăluit că Jose Mourinho a fost la un pas de a fi înjunghiat săptămâna trecută, când echipa sa a evoluat la La Coruna. Incidentul a avut loc pe aeroportul din oraşul galician, în timp ce tehnicianul portughez semna autografe pentru mai mulţi fani. Conform sursei citate, un bărbat s-a apropiat de antrenorul Realului având în mână un cuţit, însă a fost observat la timp de unul dintre membrii echipei de securitate a „galacticilor”, care a a fost rănit în apropierea omoplatului.
 
Rana de patru centimetri a fost observată abia în autocarul echipei, însă camerele de supraveghere ale aeroportului au înregistrat atacul şi au ajutat la identificarea făptaşului.
 
Clubul a luat decizia de a ascunde incidentul publicului şi tehnicianului, pentru a nu oferi un motiv în plus de preocupare.Mourinho a fost însă anunţat în cele din urmă şi s-a hotărât ca securitatea din jurul său şi a echipei să fie mărită.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close