Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho neagă plecarea de la Real Madrid, dar riscă o suspendare de 15 etape

Jose Mourinho neagă plecarea de la Real Madrid, dar riscă o suspendare de 15 etape

Jose Mourinho neagă plecarea de la Real Madrid, dar riscă o suspendare de 15 etape
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Aug 2011   •   11:51

Jose Mourinho a negat, prin intermediul unei scrisori deschise, că intenţionează să plece de la Real Madrid, după ce purtăroul său de cuvânt, Eladio Parames, ar fi dezvăluit postului spaniol Canal+ dorinţa tehnicianului portughez de a părăsi echipa pe care o antrenează din vara anului trecut.

Parames a infirmat ulterior informaţia, explicând că telefonul de pe care ar fi fost trimis sms-ul respectiv nu îi mai aparţine şi că totul este o farsă pusă la cale de altcineva.

Numai cine nu mă cunoaşte poate visa, inventa sau crede că aş putea pleca de la Real Madrid în acest moment... Cred că multe persoane au rămas surprinse de calitatea jocului prestat de echipă în această vară şi pentru ei ar fi o surpriză ca eu să abandonez clubul acum. Imposibil! Am un preşedinte extraordinar, foarte inteligent şi cu care am legat o prietenie frumoasă. De asemenea, am un director general care lucrează pentru club 24 de ore pe zi, de aceea simt că motivaţia mea este foarte mare, iar ataşamentul pentru club este chiar mai mare”, se arată într-un comunicat oficial de pe site-ul echipei din capitala Spaniei.

Decizia lui Mourinho ar fi fost determinată de lipsa de susţinere din partea clubului după incidentul în care a fost implicat la finalul returului din Supercupa Spaniei, atunci când lusitanul i-a băgat un deget în ochi secundului Barcelonei, Tito Vilanova. Din acel moment, fost antrenor al lui Inter Milano a fost criticat în permanenţă atât de presă, cât şi de oficialii catalani, în timp ce Florentino Perez, preşedintele madrilenilor, a refuzat să facă vreun comentariu referitor la acest subiect.

Mourinho are însă alte probleme în acest moment, federaţia spaniolă confirmând faptul că va investiga incidentul, iar portughezul riscă o suspendare de la 4 la 12 etape sau de la 6 la 15, în funcţie de acuzaţiile pentru care va fi judecat. Tehnicianul şi-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, dar numai faţă de suporterii Realului: „Doresc să mă adresez fanilor şi să le cer scuze, dar numai lor, pentru atitudinea mea la ultimul meci. Unii sunt mai adaptaţi decât mine la ipocrizia din fotbal, o fac cu faţa ascunsă şi vorbind în şoaptă în adâncimea tunelelor. Eu nu am învăţat să fiu ipocrit şi nici nu vreau să învăţ”.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close