Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho şi-a dat jos tricoul, l-a semnat şi l-a oferit translatorului român, înaintea meciului cu Steaua din Liga Campionilor

Jose Mourinho şi-a dat jos tricoul, l-a semnat şi l-a oferit translatorului român, înaintea meciului cu Steaua din Liga Campionilor

Jose Mourinho şi-a dat jos tricoul, l-a semnat şi l-a oferit translatorului român, înaintea meciului cu Steaua din Liga Campionilor
de M.T.    |    10 Dec 2013   •   20:51

Jose Mourinho a fost protagonistul unui moment inedit la conferinţa de presă care a prefaţat meciul dintre Chelsea şi Steaua, din ultima etapă a grupei E din Liga Campionilor

Tehnicianul portughez şi-a dat jos tricoul, l-a semnat şi l-a oferit translatorului român, ca răsplată pentru faptul că acesta s-a descurcat foarte bine în timp ce-i traducea un răspuns mai lung.

În ceea ce priveşte meciul cu Steaua, care va avea loc miercuri seară, de la ora 21:45, pe Stamford Bridge, Mourinho consideră că echipa sa trebuie să dovedească faptul că este cea mai bună şi grupă şi se termine pe primul loc.

„Să termini pe primul loc în grupă înseamnă să ai o şansă mai mare în optimile de finală, aşa că trebuie să încercăm să câştigăm acest meci. Cred că suntem cea mai bună echipă din grupă şi trebuie să demonstrăm asta mâine, terminând pe locul 1”, a spus antrenorul portughez.

Deşi Steaua se află pe ultimul loc, fără a reuşi să câştige vreun meci, campioana României a avut un rol important în economia grupei, influenţând clasamentul acesteia, consideră managerul lui Chelsea.

„Steaua a fost foarte importantă în grupă, pentru că a lăsat pe Basel fără patru puncte şi a remizat cu Schalke”, a spus Mourinho.

Lusitanul a recunoscut că va face mai multe schimbări în echipa de start, deoarece trebuie să-şi menajeze unii dintre jucători: „Nu voi juca cu aceeaşi echipă ca în ultimul meci, avem foarte multe meciuri, iar unii jucători trebuie odihniţi. Avem o echipă puternică şi multe opţiuni. În atac avem trei variante, ceea ce e foarte bine”.

Întrebat ce ar trebui să facă echipele de club din România pentru a putea obţine performanţe în Liga Campionilor, Mourinho a răspuns: „Cred că ţări ca România, ca şi a mea, care nu au o economie foarte puternică trebuie să creeze echipe puternice pe plan european. Important este să păstrezi cei mai buni jucători pentru mai mulţi ani. Dacă o faci, totul este posibil. Vlad Chiricheş este un jucător foarte important, o pierdere mare pentru Steaua. Dacă sunteţi suficient de buni să păstraţi cei mai buni jucători, în anul următor aveţi o echipă puternică, dar e dificil să concurezi cu echipele puternic financiar”.

Prezent şi el la conferinţa de presă, fundaşul sârb Branislav Ivanovic a întărit spusele antrenorului său, declarând că obiectivul echipei sale îl reprezintă ocuparea primului loc în grupă.

„Este un meci foarte important, pentru că vrem să terminăm pe primul loc în grupă. Am avut un meci dificil la Bucureşti, iar mâine va fi la fel, mai ales că ei nu au nimic de pierdut. În apărare vom face tot ce e posibil să nu primim gol. Ştim cât de important este acest meci. Să terminăm pe primul loc în grupă este primul obiectiv în Liga Campionilor. Grupa noastră a avut patru echipe bune”, a spus Ivanovic.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close