Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Peseiro, noul selecţioner al Arabiei Saudite: Dacă nu calific echipa la CM 2010, voi pleca

Jose Peseiro, noul selecţioner al Arabiei Saudite: Dacă nu calific echipa la CM 2010, voi pleca

Jose Peseiro, noul selecţioner al Arabiei Saudite: Dacă nu calific echipa la CM 2010, voi pleca
18 Feb 2009   •   12:44

Fostul antrenor al formaţiilor Sporting Lisabona şi Rapid Bucureşti, Jose Peseiro, a fost confirmat drept noul selecţioner al echipei naţionale a Arabiei Saudite. Tehnicianul portughez a devenit astfel al 20-lea selecţioner al Arabiei Saudite din 1994, iar obiectivul său este calificarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010.
?Chiar şi în condiţiile în care mai sunt de susţinut patru meciuri în grupă, sunt şanse de calificare, mai ales că locul al treilea asigură un meci de baraj. În caz că nu voi reuşi să calific echipa la CM 2010, voi pleca?, a declarat Peseiro pentru agenţia NewsIn, adăugând că va fi prezentat oficial miercuri.
Arabia Saudită ocupă locul 4 în grupa a 2-a preliminară din Asia şi are patru puncte mai puţin decât liderul Coreea de Sud, cu patru meciuri rămase de disputat. Primele două echipe din grupă se vor califica la CM 2010, iar o a treia echipă va fi stabilită în urma unui baraj.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close