Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juan Mata la Barcelona pentru 20 de milioane de euro

Juan Mata la Barcelona pentru 20 de milioane de euro

Juan Mata la Barcelona pentru 20 de milioane de euro
23 Iun 2010   •   11:52

Campioana Spaniei a ajuns la un acord, potrivit site-ului publicaţiei spaniole Marca, pentru transferul mijlocaşului ofensiv de bandă stângă Juan Mata, de la Valencia. Tranzacţia s-ar face pentru 20 de milioane de euro, sumă considerată foarte avantajoasă pentru internaţionalul spaniol de 22 de ani.
Barcelona profită de criza financiară profundă de la Valencia. "Liliecii" au o lipsă acută de lichidităţi şi din acest motiv sunt nevoiţi să îşi vândă vedetele una după alta. Astfel, după ce David Villa a plecat la FC Barcelona, şi Juan Mata se pregăteşte să facă acelaşi drum spre Catalunia.
"Necesitatea de a vinde jucători a clubului FC Valencia, interesul manifestat de Guardiola pentru fotbalist şi faptul că Mata a fost una dintre promisiunile electorale ale noului preşedinte al Barcei, Sandro Rosell, au făcut ca acest transfer să se concretizeze", a notat cotidianul spaniol Marca.
Mai dificil le va fi acum catalanilor să îi şi găsească un loc în echipă lui Mata, el luptându-se pentru postul de titular cu Iniesta.
În vârstă de 22 de ani, Mata este deja de un an internaţional spaniol şi se află, în acest moment, cu echipa naţională a Spaniei la Cupa Mondială din Africa de Sud. Ca junior, Mata s-a format la cluburile Oviedo (2000-2003) şi Real Madrid (2003-2007).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona FC Valencia
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close