Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juande Ramos, dat afară de la ŢSKA Moscova după doar şase săptămâni

Juande Ramos, dat afară de la ŢSKA Moscova după doar şase săptămâni

Juande Ramos, dat afară de la ŢSKA Moscova după doar şase săptămâni
Sursa foto: juande ramos
26 Oct 2009   •   16:47

S-au dus vremurile în care Juande Ramos conducea de pe margine o echipă a Sevillei care putea învinge pe oricine şi câştiga de două ori consecutiv Cupa UEFA. După o serie de mandate lipsite de reuşite, Juande Ramos a plecat pe uşa din dos şi de la ŢSKA Moscova. Spaniolul a antrenat echipa moscovită doar o lună şi jumătate şi lasă echipa pe locul al cincilea al clasamentului cu patru etape înainte de final. În locul său, ruşii l-au numit deja pe Leonid Slutskiy.
"Leonid Slutskiy a fost numit antrenor principal al echipei ŢSKA Moscova, după ce Juande Ramos şi secundul Marcos Alvares au părăsit clubul după rezilierea unilaterală a contractului. Îi mulţumim lui Ramos pentru munca depusă la club. Leonid Slutskiy a fost prezentat echipei la antrenamentul de luni", a comunicat oficial gruparea moscovită, potrivit Mediafax.
ŢSKA are 43 de puncte după 26 de meciuri şi se află pe locul al cincilea, la zece puncte de liderul Rubin Kazan. Înfrângerea din ultima etapă, 1-3 acasă cu FC Moscova, i-a fost fatală antrenorului spaniolă, căruia ruşii i-au reziliat unilateral contractul. De asemenea, secundul Marcos Alvares a fost şi el dat afară, iar succesul de la FC Sevilla este nu este decât o amintire îndepărtată.
Juande Ramos a mai pregătit, în carieră, echipele Alcoyano, Levante Logrones, FC Barcelona B, Lleida, Rayo Vallecano, Betis, Espanyol, Malaga, FC Sevilla, Tottenham Hotspur şi Real Madrid, notează sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova FC Sevilla
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close