Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juande Ramos, înlocuitorul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk

Juande Ramos, înlocuitorul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk

Juande Ramos, înlocuitorul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk
27 Oct 2008   •   14:11

Mircea Lucescu este foarte aproape de o despărţire de Şahtior, după ce gruparea din Doneţk a obţinut doar trei victorii în 12 partide de campionat, ocupând în prezent locul 8 în clasament. Mai mult, antrenorul român a anunţat deja că va renunţa la funcţie în cazul în care nu va reuşi calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Astfel, oficialii lui Şahtior au început căutările pentru un nou antrenor, iar spaniolul Juande Ramos, care şi-a încheiat săptămâna trecută contractul cu Tottenham Hotspur, este favorit pentru a prelua cârma formaţiei ucrainene, anunţă cotidianul 'Marca', citat de Agerpres.
?Şahtior a sondat, în urmă cu două săptămâni, posibilitatea ca Juande să semneze cu campioana Ucrainei, însă contractul pe care tehnicianul spaniol îl avea cu gruparea engleză reprezenta un mare obstacol în realizarea acestei mutări. Acum situaţia s-a schimbat, iar Juande este liber să semneze cu orice formaţie, în urma deciziei conducătorilor clubului londonez. Gines Carvajal, impresarul antrenorului, a primit deja primul semnal de la ucraineni, care vor să afle intenţiile lui Juande Ramos, iar totul indică faptul că tehnicianul şi-ar putea găsi de lucru foarte rapid?, scrie Marca.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Sahtior Donetk
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close