Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Juventus a fost mai bună decât noi", a afirmat antrenorul Leonaro Jardim (Monaco)

"Juventus a fost mai bună decât noi", a afirmat antrenorul Leonaro Jardim (Monaco)

"Juventus a fost mai bună decât noi", a afirmat antrenorul Leonaro Jardim (Monaco)
03 Mai 2017   •   21:25

Portughezul Leonardo Jardim, antrenorul echipei franceze de fotbal AS Monaco, a apreciat jocul făcut de Juventus Torino, care s-a impus în deplasare cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. 

"În această seară, Juve a fost mai bună decât noi în primele 10-15 minute, dar apoi am reechilibrat meciul. Ne-am creat mai multe ocazii, mai multe centrări. Am jucat în cei 30 de metri adverşi. Dar eficacitatea a făcut diferenţa. Juve a înscris din şansele pe care le-a avut, nu noi. Apoi, au fost cele două intervenţii de excepţie ale lui Buffon. Dacă ne-a lipsit eficacitatea, acest lucru este din cauza muncii pe care el a făcut-o. A făcut două sau trei parade incredibile. De aceea, Juventus nu a primit niciun gol. Dar acesta este fotbalul", a declarat Jardim. 

"După meci, le-am vorbit jucătorilor. Este dificil, dar trebuie să sperăm în continuare. Chiar cu 5 la sută şanse. Pentru acest lucru, trebuie mai întâi să câştigăm la Nancy. Dacă vom câştiga la Nancy, vom putea aborda meciul retur cu multă motivaţie şi poftă de joc. Vom putea atunci să ne gândim la o 'remontada'", a adăugat tehnicianul. 

Juventus Torino a făcut un pas important spre finala Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, graţie victoriei cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, cu AS Monaco, în prima manşă a semifinalelor competiţiei. 

Argentinianul Gonzalo Higuain a marcat ambele goluri ale ''Bătrânei Doamne'' (29, 59). 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close