Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus a învins Atalanta cu 2-1, la scurt timp după ce jucătorii au fost atacaţi cu ouă. Rezultate Serie A

Juventus a învins Atalanta cu 2-1, la scurt timp după ce jucătorii au fost atacaţi cu ouă. Rezultate Serie A

Juventus a învins Atalanta cu 2-1, la scurt timp după ce jucătorii au fost atacaţi cu ouă. Rezultate Serie A
28 Mar 2010   •   19:35


Fanii nervoşi ai echipei Juventus au bombardat cu ouă autocarul echipei înainte de partida cu Atalanta Bergamo. Zeci de fani au aşteptat în faţa hotelului unde erau cazaţi torinezii şi au început să arunce cu ouă când aceştia au urcat în autocar. Unul dintre fani chiar l-a pălmuit pe fundaşul francez Jonathan Zebina.

Conform Sky Sport Italia, jucătorul de 31 de ani nu a reacţionat la atac şi s-a urcat în autocar. Zebina a mai fost ţinta unor abuzuri din partea fanilor şi după meciul cu Fulham din Europa League, când Juventus a fost eliminată.

Fanii şi-au continuat apoi protestele la stadion şi părea încă o după-amiază neagră pentru Juventus, care s-a văzut egalată chiar înainte de pauză, de Nicola Amoruso, după ce Del Piero deschisese scorul în minutul 30. "Bătrâna Doamnă" a reuşit însă să învingă după golul marcat de Felipe Melo în minutul 82, care a sărbătorit reuşita cerându-şi scuze fanilor şi rugându-i din priviri să pună capăt protestelor şi să îi încurajeze pe final de campionat.

Alte rezultate:
Chievo 0 - 0 Parma
Fiorentina 4 - 1 Udinese
Livorno 1 - 1 Bari
Napoli 1 - 0 Catania
Sampdoria 1 - 1 Cagliari
Siena 0 - 0 Genoa

Clasament:
1. Inter - 63
2. Roma - 62
3. Milan - 59 (1 meci mai puţin)
4. Palermo - 51
5. Napoli - 48
6. Juventus - 48
7. Sampdoria - 48

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close