Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus - AS Roma 1-2. Ranieri se răzbună la Torino printr-o victorie dramatică

Juventus - AS Roma 1-2. Ranieri se răzbună la Torino printr-o victorie dramatică

Juventus - AS Roma 1-2. Ranieri se răzbună la Torino printr-o victorie dramatică
Sursa foto: claudio ranieri
24 Ian 2010   •   00:23

Şirul incredibil de partide fără înfrângere al Romei continuă şi în etapa a XXI-a a Serie A. ?Giallorossi? au învins Juventus chiar la ea acasă printr-un gol marcat în ultimul minut de Riise şi au ajuns acum la 12 meciuri în care n-au cunoscut eşecul. Victoria îl va bucura cu atât mai mult pe antrenorul romanilor, Claudio Ranieri, care s-a despărţit sezonul trecut de Juventus.
Juventus îşi poate lua ?La Revedere? de la Scudetto sezonul acesta. Aflaţi deja la o diferenţă mare de puncte în spatele lui Inter şi chiar AC Milan, torinezii lui Ciro Ferrara s-au împiedicat din nou şi au pierdut cu AS Roma, pe teren propriu. Partida părea să meargă mult mai bine pentru Juventus decât ultimul meci de pe teren propriu, coşmarul cu AC Milan, 0-3, iar Alessandro Del Piero a deschis scorul pentru ?Bătrâna Doamnă? în minutul 51 cu un vole de mare fineţe, la colţul de jos.
Bucuria nu a durat foarte mult, iar Grosso l-a faultat în careu pe Taddei. Arbitrul a arătat punctul cu var, iar Totti, care începuse meciul ca rezervă, a transformat. Drama a început pentru Juve pe final după Buffon a făcut o gafă de zile mari. A ieşit hazardat din careu, l-a luat cu fulgi cu tot pe Riise şi a luat roşu direct, forţându-l pe antrenor să în scoată de pe teren pe Del Piero pentru a-l băga între buturi pe Manninger.
Şi, presaţi în inferioritate numerică, torinezii au cedat în cele din urmă. Era minutul 90+2 când Riise a ajuns primul la centrarea lui Pizarro şi a trimis cu capul în plasă, iar Ciro Ferrara are nevoie de o minune pentru a mai rămâne la Juventus.
În celălalt meci al zilei, Catania a învins Parma cu 3-0, într-un meci disputat în Sicilia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close