Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus câştigă cu 1-0 la Siena şi este lider în Serie A

Juventus câştigă cu 1-0 la Siena şi este lider în Serie A

Juventus câştigă cu 1-0 la Siena şi este lider în Serie A
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   18:37

După două sezoane dezamăgitoare, Juventus pare să-şi fi recăpătat strălucirea în acest debut de sezon. Echipa lui Antonio Conte a obţinut a doua victorie din tot atâtea meciuri în Serie A şi ocupă primul loc al clasamentului din Italia.

 
Bianconeri au câştigat cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Siena, unicul gol al partidei fiind marcat de Matri, în minutul 54, internaţionalul italian finalizând o acţiune superbă a lui Mirko Vucinic.
 
Start lansat de campionat şi pentru Udinese, care, cu Torje pe teren timp de 74 de minute, a învins acasă pe Fiorentina, scor 2-0, prin golurile lui Di Natale, din penalty, şi Mauricio Isla. Friulanii au punctaj maxim şi nu au primit încă gol, dar se află pe locul 2 pentru că Juventus are un golaveraj mai bun.
 
Cea de-a treia echipă cu 6 puncte din 6 este Cagliari, sarzii impunându-se în primul meci al etapei în faţa Novarei, scor 2-1. Brazilianul Ribeiro şi Larrivey au punctat pentru gazde, în timp ce reuşita piemontezilor i-a aparţinut japonezului Morimoto.
 
Inter îşi continuă începutul dezamăgitor de stagiune, remizând la Milano cu AS Roma, 0-0. Cristi Chivu, în continuare accidentat, a lipsit de la nerazzurri, în timp ce Bogdan Lobonţ a intrat pe teren în minutul 18, înlocuindu-l pe Stekelenburg, lovit involuntar de Lucio, dinamovistul reuşind câteva intervenţii importante în faţa atacanţilor interişti.
 
Adrian Mutu a jucat 78 de minute pentru Cesena în deplasarea de la Catania, dar nu şi-a putut ajuta echipa să evite a doua înfrângere consecutivă. Sicilienii au învins cu 1-0, singurul gol al partidei fiind înscris de argentinianul Maxi Lopez, care a transformat un penalty în prelungirile primei reprize.
 
Surpriza etapei s-a produs la Roma, acolo unde Genoa a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat cu 2-1 în faţa lui Lazio, adversara Vasluiului din Europa League, în timp ce Lecce a dat lovitura la Bologna, unde s-a impus cu 2-0.
 
Fostul jucător al lui Juventus Sebastian Givinco a fost protagonistul partidei Parma - Chievo, în care a marcat o dublă prin care emilianii au învins cu 2-1, pentru ca în ultimul minut să fie eliminat pentru două cartonaşe galbene.
 
Rezultate Serie A, Etapa a 3-a
 
Cagliari - Novara 2-1
Inter - Roma 0-0
Atalanta - Palermo 1-0
Bologna - Lecce 0-2
Catania - Cesena 1-0
Lazio - Genoa 1-2
Parma - Chievo 2-1
Siena - Juventus 0-1
Udinese - Fiorentina 2-0

 

×
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close