Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus ? Chelsea 2-2. Hiddink confirmă supremaţia englezilor, eliminând "Bătrâna Doamnă"

Juventus ? Chelsea 2-2. Hiddink confirmă supremaţia englezilor, eliminând "Bătrâna Doamnă"

Juventus ? Chelsea 2-2. Hiddink confirmă supremaţia englezilor, eliminând "Bătrâna Doamnă"
10 Mar 2009   •   23:47

Antrenorul torinezilor, Claudio Ranieri, declara înainte de returul din optimile Ligii Campionilor cu Chelsea că britanicii, în general, nu sunt mai buni ca italienii, ci doar mai bogaţi. Însă cei bogaţi îşi permit şi ce e mai bun, astfel că Chelsea a reuşit să elimine Juventus din competiţia europeană în baza unei evoluţii superioare, mai ales în partida tur.

Meciul de la Torino s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, ceea ce i-a adus lui Chelsea o calificare cu scorul general de 3-2. Juventus a pornit meciul cu gânduri ofensive şi Iaquinta a deschis scorul după 20 de minute de joc, după o fază lucrată inteligent cu Trezeguet. Golul marcat rapid le-a dat aripi torinezilor, însă mai era nevoie de un gol pentru o calificare fără prelungiri şi defensiva era un lucru care nu trebuia neglijat în această partidă. Reduta din faţa porţii lui Buffon a cedat însă chiar când era mai puţin indicat, înainte de pauză, moment în care Michael Essien a marcat golul egalizator.

Cu gândul la cele două goluri necesare pentru a elimina Chelsea, jucătorii lui Juventus au dat semne de nervozitate după ieşirea de la cabine, iar Giorgio Chiellini a fost primul care a cedat, fiind eliminat în minutul 70 pentru al doilea galben. Obiectivul era totuşi neschimbat şi, patru minute mai târziu, Alessandro Del Piero a reuşit să readucă Juventus în avantaj, din penalty. Mai era nevoie de un gol, care a fost însă semnat de Drogba şi a poposit în poarta lui Buffon, londonezii respirând uşuraţi pe finalul partidei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close