Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus continuă să spere la Liga Campionilor, după ce a învins-o pe Lazio la Roma

Juventus continuă să spere la Liga Campionilor, după ce a învins-o pe Lazio la Roma

Juventus continuă să spere la Liga Campionilor, după ce a învins-o pe Lazio la Roma
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mai 2011   •   11:16

Juventus a câştigat cu 1-0 meciul de pe Stadio Olimpico din Roma împotriva lui Lazio şi s-a apropiat la numai 4 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în preliminariile viitorului sezon al Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Simone Pepe, cu trei minute înainte de final.

În căutarea victoriei care i-ar fi securizat în mare măsură poziţia a patra în clasament, Lazio a dominat prima repriză, Hernanes, Zarate, Brocchi şi Floccari ratând cele mai importante ocazii ale echipei lui Edy Reja. Deşi practic inexistentă în primele 45 de minute, Juventus ar fi putut deschide scorul înainte de pauză, dar Matri a fost blocat excelent de Muslera.

În debutul părţii secunde, tot Matri a irosit o şansă bună, înainte ca biancocelesti să revină la conducerea jocului şi să rateze înscrierea unui gol prin Brocchi, Hernanes şi Zarate. Lazio ar fi putut primi şi o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul întâlnirii a considerat că duelul dintre Chiellini şi Floccari din suprafaţa de pedeapsă a fost unul corect.

Soarta meciului a fost decisă în ultimele zece minute. Mai întâi gazdele au rămas cu un om mai puţin, Ledesma fiind eliminat în urma unui fault asupra lui Felipe Melo, apoi Pepe a profitat de o greşeală de marcaj şi l-a învins pe Muslera cu un şut în diagonală, deviat uşor de un fundaş lazial.

În urma acestei victorii, Juventus rămâne pe locul 7, dar s-a apropiat la numai 4 puncte de Lazio şi continuă să spere la o clasare care să-i permită ca în sezonul viitor să evolueze măcar în Europa League. 

×
Subiecte în articol: Juventus lazio Serie A
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close