Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus, în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins Napoli la moarte subită (VIDEO)

Juventus, în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins Napoli la moarte subită (VIDEO)

Juventus, în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins Napoli la moarte subită (VIDEO)
05 Feb 2009   •   01:20

Juventus şi Napoli s-au înfruntat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, dar după 120 de minute fără gol torinezii au obţinut calificarea în semifinale, învingând cu 4-3 la penalty-uri. Juventus va juca în penultimul act cu Lazio Roma, care a trecut în sferturi de AC Milan.
?Bătrâna Doamnă? a început partida având două înfrângeri consecutive şi ruşinoase în Serie A, din cauza cărora bianconerii au pierdut teren în lupta cu Inter pentru titlu. Încrederea lipsea însă şi la Napoli, care în ultimele trei partide înregistrase un egal şi două înfrângeri, trecând de asemenea prin momente dificile.
După 120 de minute în care Juventus a avut un penalty refuzat şi un gol anulat în mod eronat, meciul a ajuns la penalty-uri, unde Claudio Ranieri a vrut să se asigure că începe în forţă. Del Piero şi Trezeguet au fost primii executanţi pentru Juve, care au şi transformat, în timp ce Hamsik şi Bogliacino au egalat rezultatul.
A urmat la punctul cu var Nedved, însă cehul, care pe finalul prelungirilor a avut o ieşire nervoasă sancţionată cu cartonaş galben, părea să nu fie concentrat nici aici şi Navarro i-a apărat lovitura de departajare. Denis a înscris pentru Napoli şi surpriza se prefigura. Marchioni a păstrat Juventus în joc, cu emoţii după ce Navarro a atins mingea, iar Manninger a reuşit să salveze în mod dramatic penalty-ul executat de Lavezzi, care după ce şi-a luat un avans de un metru pentru a executa lovitura, părea sortit eşecului.
Sissoko a provocat bucurie în tabăra napoletană când şutul său a întâlnit bara transversală şi a ieşit în aut, dar Contini a ratat şansa de a câştiga meciul pentru Napoli, trimiţând jenant peste bară. La moarte subită, Legrotagglie a executat în forţă şi a pus presiune pe Gargano, care l-a imitat pe Lavezzi cu un avans mic şi a şutat peste bară pentru a trimite Juventus în semifinale.
Juve nu a mai câştigat Cupa Italiei din sezonul 1994-1995, însă acum pare că se apropie serios de al zecelea trofeu de acest fel. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Inter Milano şi Sampdoria.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Cupa Italiei
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close