Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus-Lecce 2-2. Tifosi au un nou motiv de a contesta jocul echipei. Rezultate Italia (VIDEO)

Juventus-Lecce 2-2. Tifosi au un nou motiv de a contesta jocul echipei. Rezultate Italia (VIDEO)

Juventus-Lecce 2-2. Tifosi au un nou motiv de a contesta jocul echipei. Rezultate Italia (VIDEO)
Sursa foto: nedvedev juventus
03 Mai 2009   •   18:32

Juventus îşi vede fugind printre degete , în minutul 93, victoria pe care o caută încă din 21 martie. Punctul luat de Lecce este vital în lupta pentru evitarea retrogradării. Juventus a părut ameţită la începutul meciului, dar şi spre final, când Lecce forţa egalarea
Bianconeri au acum şi mai multe motive de a fi contestaţi de suporteri, iar duminică se vor întâlni cu Milan pe San Siro. În joc este locul doi, care devine şi mai complicat cu urcarea în forţă a Fiorentinei.
În prima repriză, Juve părea lipsită de culoare şi se vede puţin din echipă. Drept urmare golul avea să vină pentru oaspeţi priin Konan. 0-1 deja din minutul 11, scor cu care avea să se intre la pauză.
La interval Ranieri îl scoate pe Del Piero pentru Poulsen şi Camoranesi îi lasă locul lui Marchionni. Jventus găseşte egalul prin Nedved- min 54.. Echipa revine în joc dar tot neconvingător. Totuşi, acelaşi ceh aduce golul doi în min 67.
Oaspeţii au însă nevoie disperată de puncte pentru a se salva şi o închide pe Juve în corzi. Care vine în ultimele secunde de joc.

AC Milan a învins, duminică, în deplasare, formaţia antrenată de Walter Zenga, Catania, scor 2-0, iar Fiorentina, la care Adrian Mutu nu a jucat din cauza problemelor medicale de la genunchi, a trecut, pe teren propriu, de Torino cu scorul de 1-0.

Partidele Bologna-Reggina, scor 1-2, şi Inter-Lazio, scor 2-0, s-au disputat sâmbătă, în timp ce derby-ul oraşului Genova, dintre Genoa şi Sampdoria, este programat duminică seara.

0-1


1-1



2-1



2-2



Etapa 34 Serie A

AS Roma 0 - 0 Chievo
Catania 0 - 2 AC Milan
Fiorentina 1 - 0 Torino
Juventus 2 - 2 Lecce
Palermo 5 - 1 Cagliari
Siena 2 - 1 Napoli
Udinese 3 - 0 Atalanta

Clasament: 1. Inter 77p, 2. AC Milan 70p, 3. Juventus 66p, 4. Fiorentina 61p ... 10. Lazio 47p ... 14. Siena 40p.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino AC Milan Serie A
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close