Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus obţine prima victorie cu Zaccheroni pe bancă, printr-un penalty controversat

Juventus obţine prima victorie cu Zaccheroni pe bancă, printr-un penalty controversat

Juventus obţine prima victorie cu Zaccheroni pe bancă, printr-un penalty controversat
15 Feb 2010   •   02:31

Alessandro Del Piero a transformat un penalty controversat şi a adus echipei Juventus o victorie cu 3-2, pe teren propriu, împotriva celor de la Genoa. În urma acestui rezultat, clubul torinez a urcat până pe locul cinci în clasament, graţie celei de-a doua victorii în ultimele nouă partide din Serie A.

Alberto Zaccheroni, care a remizat în primele două partide pe banca tehnică a lui Juventus, a optat din nou pentru o linie cu trei fundaşi, iar Genoa a fost cea care a deschis scorul în minutul 16, prin Marco Rossi.

Amauri a pus capăt secetei personale de goluri chiar înainte de pauză, iar Del Piero a dus echipa torineză în avantaj la jumătate reprizei secunde. Gianluigi Buffon i-a permis apoi lui Rossi să înscrie al doilea său gol, pentru ca Del Piero să înscrie din penalty cu 12 minute înainte de final, în ciuda protestelor că Sokratis Papastathopoulos nu l-a împiedicat pe atacantul lui Juventus şi că un eventual contact a avut loc în afara careului.

Altfel, Inter a remizat, scor 0-0, la Napoli şi păstrează un avans de şapte puncte în fruntea clasamentului din Serie A, în faţa grupării AS Roma.

Alte rezultate:
Cagliari 3 - 1 Bari
Catania 0 - 0 Atalanta
Chievo 0 - 1 Siena
Livorno 0 - 1 Bologna
Parma 0 - 2 Lazio


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close