Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus pierde dramatic cu Napoli, 2-3. Victoria cu Sampdoria îşi pierde importanţa (VIDEO)

Juventus pierde dramatic cu Napoli, 2-3. Victoria cu Sampdoria îşi pierde importanţa (VIDEO)

Juventus pierde dramatic cu Napoli, 2-3. Victoria cu Sampdoria îşi pierde importanţa (VIDEO)
Sursa foto: marek hamsik
31 Oct 2009   •   22:06

Formaţia lui Ciro Ferrara a pierdut în etapa a 11-a a Serie A tot ce câştigase în cea de-a 10-a, când câştigase derbyul pentru locul doi, cu Sampdoria. Torinezii au fost învinşi, sâmbătă, pe teren propriu de Napoli, cu 2-3, deşi în minutul 52 aveau un avantaj de două goluri pe tabelă. Astfel, Sampdoria are şansa duminică să treacă pe locul al doilea în clasament, în cazul unei victorii cu Bari.
Juventus a obţinut, la mijlocul acestei săptămâni, o victorie foarte importantă în faţa ocupantei de atunci a locului secund, Sampdoria, cu scorul de 5-1. Munca depusă atunci a fost zădărnicită, însă, sâmbătă, când piemontezii au plătit preţul pentru o repriză secundă slabă. Întâi, Trezeguet a deschis scorul pentru Juve în minutul 35, cu o lovitură de cap la o centrare a lui Giovinco. "Bianconeri" au dublat avantajul în minutul 54, când Giovinco a devenit din servant marcator, graţie greşelii mari a lui Contini, care a pierdut mingea într-o zonă periculoasă.
Aici s-a terminat, însă, norocul pentru Juve. Echipa lui Walter Mazzarri a început o revenire fulminantă în minutul 59, când Marek Hamsik a trimis un şut letal la vinclu după o pasă de la Gargano. Şase minute mai târziu, oaspeţii au avut "tupeul" de a egala Juventus la 2, când Denis a trimis în Buffon mingea centrată din corner de Hamsik, aceasta a sărit la Datolo iar acesta nu a iertat. Napoli a mai înscris un gol, spre uimirea tribunelor, în minutul 82, prin Hamsik, după o altă respingere cu ghinion a lui Buffon. Portarul a salvat la şutul lui Lavezzi, dar n-a mai putut scoate şi a doua încercare, iar Juventus pierde acasă cu Napoli. Şi, ca seara să fie stricată complet, atacantul Amauri a primit direct cartonaşul roşu la doar câteva minute de la intrarea pe teren, devenind indisponibil pentru cel puţin un meci intern pentru Juventus.

În urma acestui rezultat, "Bătrâna Doamnă" rămâne cu 21 de puncte şi cu un meci mai mult jucat decât Inter (25 de puncte) şi Sampdoria (20 de puncte). Napoli, în schimb, egalează temporar în clasament ocupanta locului 4, Parma.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Napoli Serie A Claudio Ranieri
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close