Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus renunţă la Jorge Andrade, care a costat 10 milioane de euro şi nu a jucat aproape deloc

Juventus renunţă la Jorge Andrade, care a costat 10 milioane de euro şi nu a jucat aproape deloc

Juventus renunţă la Jorge Andrade, care a costat 10 milioane de euro şi nu a jucat aproape deloc
Sursa foto: jorge andrade
08 Apr 2009   •   21:08

Unul dintre granzii din Serie A şi un nume de luat în seamă în fotbalul european, Juventus Torino o mai dă şi în bară. Clubul piemontez i-a reziliat contractul portughezului care a fost transferat pe o sumă impresionantă de la Deportivo la Coruna, 10 milioane de euro, dar care nu a prins decât patru meciuri în tricoul "Bătrânei Doamne", suferind nu mai puţin de trei intervenţii chirurgicale în ultimii doi ani.
Jorge Andrade a făcut parte din echipa antrenată de Javier Irureta care făcea furori în Liga Campionilor şi era considerat unul dintre fundaşii centrali foarte buni ai Europei. La doi ani de la venirea la Juve, însă, el nu mai scapă de problemele medicale şi medicii italieni nu cred că el va mai putea face vreodată performanţă în fotbal.
Venit în 2007 la Juventus, potrivit Prosport, el a bifat toate cele patru prezenţe în tricoul "bianconeri" în primul său sezon în Italia, el fiind absent în toate partidele actualei stagiuni. Din acest motiv, conducătorii clubului i-au şi reziliat contractul jucătorului de 30 de ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close