Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus se împiedică de ultima clasată, Reggina: 2-2. AC Milan se distrează cu Palermo (VIDEO)

Juventus se împiedică de ultima clasată, Reggina: 2-2. AC Milan se distrează cu Palermo (VIDEO)

Juventus se împiedică de ultima clasată, Reggina: 2-2. AC Milan se distrează cu Palermo (VIDEO)
Sursa foto: claudio ranieri
26 Apr 2009   •   18:28

Lipsită de aportul multora dintre jucătorii de bază, Juventus Torino a făcut un nou pas greşit în Serie A, reuşind doar o remiză cu ?lanterna roşie? Reggina, scor 2-2. ?Bătrâna Doamnă? a fost, chiar condusă de două ori pe tabelă şi a egalat datorită golului lui Zanetti, dar rămâne acum la două puncte distanţă de AC Milan, care a câştigat cu 3-0 un meci în care deciziile arbitrului au cântărit puternic împotriva lui Palermo.
Juventus pare că a uitat cum să câştige, după ce a înregistrat două înfrângeri şi trei remize în ultimele cinci partide. Chiar şi ultima clasată din Serie A, Reggina, i-a pus mari probleme lui Juve, iar gazdele au deschis scorul prin fundaşul sânga Barilla în minutul 27. Lipsiţi de Salihamidzic, Legrottaglie, Chiellini şi Sissoko, echipa antrenată de Claudio Ranieri a reuşit, totuşi, să revină în joc şi să domine ostilităţile. Eforturile ?bianconerilor? au fost răsplătite după pauză, atunci când Juventus a primit o lovitură de la 11 metri, pe care a transformat-o Alessandro Del Piero în minutul 48. Jucătorii oaspeţi sperau, deja, la o victorie, dar Reggina a produs iar şocul şi preluat conducerea în minutul 69 prin Hallfredsson care a prins un şut bombă de la peste 30 de metri. Şocul a fost puternic şi Juventus nu a mai reuşit decât să egaleze până la final, peste patru minutue, prin Cristiano Zanetti.

Locul al doilea în Italia îi revine acum lui AC Milan, care s-a impus clar acasă cu Palermo. Arbitrul a jucat, însă, şi el un rol important în această partidă, acordând uşor două lovituri de pedeapsă formaţiei lui Carlo Ancelotti şi eliminându-l pe Bovo de la oaspeţi în prima repriză. Milan şi-a asigurat repede un avantaj de două goluri, după ce Kaka a transformat un penalty în minutul 10, trimiţând mingea în stânga lui Marco Amelia, şi eternul ?Pippo? Inzaghi a trimis în poartă o pasă venită de la Ambrosini după o fază colectivă de toată frumuseţea. Eliminarea lui Bovo din minutul 48 a clarificat lucrurile, iar până la final tot Milan a mai marcat o dată, prin acelaşi Kaka, tot în urma unei lovituri de pedeapsă.
Fluierul de final al arbitrului a adus o victorie lejeră a lui AC Milan, care nu mai poate spera la titlul de campioană, fiind la şapte puncte de Inter, cu un meci mai mult disputat, dar s-a distanţat la două puncte de rivala Juventus.

Rezultatele de duminică din Serie A
Bologna - Genoa: 2-0
Lazio - Atalanta: 0-1
Lecce - Catania: 1-2
Sampdoria - Cagliari: 3-3
Torino - Siena: 1-0
Napoli - Inter: urmează să se joace
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus AC Milan Palermo Serie A Kaka
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close