Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus se împiedică din nou, 1-1 cu Livorno. Liga Campionilor, departe de Torino

Juventus se împiedică din nou, 1-1 cu Livorno. Liga Campionilor, departe de Torino

Juventus se împiedică din nou, 1-1 cu Livorno. Liga Campionilor, departe de Torino
Sursa foto: alberto zaccheroni
07 Feb 2010   •   00:44

Lucrurile nu merg bine pentru Juventus nici după venirea lui Alberto Zaccheroni. ?Bătrâna Doamnă? s-a împiedicat şi sâmbătă, de data aceasta de Livorno, echipă aflată pe locul 15 în Serie A. În urma rezultatului, Juventus s-a îndepărtat şi mai mult de locurile de Liga Campionilor, situându-se pe un dezamăgitor loc 6 care se poate înrăutăţi şi mai mult duminică.
Livorno i-a pus probleme lui Juventus încă de la început. De altfel, Filippini a şi deschis scorul pentru gazde în minutul 26. Vitale a centrat de pe stânga şi atacantul lui Livorno s-a ridicat nestingherit, trimiţând în plasa porţii lui Buffon. Egalarea a venit de la un fundaş, Legrotaglie deviind cu capul în poarta lui Livorno o pasă venită din lovitură liberă. Meciul s-a terminat trist pentru juventini, Felipe Melo fiind eliminat pentru un cot aplicat unui adversar în minutul 83.
Situaţia din clasamentul Serie A devine tot mai disperată pentru Juventus pe măsură de victoriile întârzie să apară. ?Bianconeri? au 35 de puncte obţinute în 23 de partide, în comparaţie cu cele 38 de puncte ale echipei de pe locul 4, ultimul de Liga Campionilor. Napoli are, de asemenea, un joc mai puţin disputat decât Juventus.

×
Subiecte în articol: Juventus Serie A Palermo Dorin Goian
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close