Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus şi Barcelona întregesc tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor

Juventus şi Barcelona întregesc tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor

Juventus şi Barcelona întregesc tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor
18 Mar 2015   •   23:50

Juventus Torino a reuşit un meci aproape de perfecţiune pe terenul Borussiei Dortmund, pe care a învins-o cu scorul de 3-0, calificându-se astfel în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Juventus, care domină de câteva sezoane bune Serie A, dar care nu reuşea să pună probleme în Liga Campionilor, a reuşit să acceadă între cele mai puternice opt echipe din Europa în acest sezon. După 2-1 în partida tur, de la Torino, Juventus i-a surprins pe nemţi cu un gol rapid în minutul 3, semnat de Carlos Tevez cu un şut de la marginea careului. Apoi a cedat terenul şi a lovit pe contraatac, Tevez pasându-i decisiv lui Alvaro Morata la golul secund, în minutul 70, pentru ca apoi să îşi treacă în cont dubla, nouă minute mai târziu.

Nici FC Barcelona nu a avut mari emoţii în partida cu Manchester City, pe care a reuşit să o câştige cu 1-0. Ivan Rakitic a marcat după jumătate de oră de joc, din pasa lui Messi, iar pentru oaspeţi Sergio Aguero a ratat un penalty în repriza secundă. Barcelona s-a calificat astfel cu scorul general de 3-1.

Alături de Barcelona şi Juventus, în sferturile de finală s-au mai calificat Paris Saint Germain, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Real Madrid, AS Monaco şi FC Porto.
Tragerea la sorţi pentru "sferturi" are loc vineri, la Nyon. Meciurile se vor disputa pe 14 şi 15 aprilie turul, iar returul pe 21 şi 22 aprilie.

Finala competiţiei se dispută la Berlin pe 6 iunie.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close